Αρχική Πολιτική Φεύγας:Οι πολίτες δεν τσιμπάνε στα Fake News του Τσίπρα

Φεύγας:Οι πολίτες δεν τσιμπάνε στα Fake News του Τσίπρα

«Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα ηττηθεί στις Ευρωεκλογές και κατασκευάζει ειδήσεις για τον Μητσοτάκη» τόνισε ο Βασίλης Φεύγας, σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Βασίλης Φεύγας αποκάλεσε το περιστατικό χαρακτηριστική περίπτωση fake news για να πλήξει το Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εταιρία Παπαστράτος. Τη σύμβαση την έχει υπογράψει και η Αχτσιόγλου» πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι κανείς στη Νέα Δημοκρατία δε μιλάει για επταήμερη εργασία.

Επίσης, καταλόγισε πανικό σε Μαξίμου και πρωθυπουργό που προσπαθούν όπως είπε να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά όπως πρόσθεσε «οι πολίτες δε τσιμπάνε στα fake news».

Σε σχέση με τη 13η σύνταξη ανέφερε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι το μεγάλωμα της οικονομίας και άρα του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών, καταλόγισε επιδοματική πολιτική στην Κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι το μέλλον των εργαζομένων και των συνταξιούχων δεν είναι τα επιδόματα.

Source link

Ροή Ειδήσεων

ο ΣΥΡΙΖΑ μας κορόιδεψε στους Παράκτιους • Tvkosmos

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ Από A. A. 18:09 - 18/08/2019 Τελευταία Ενημέρωση 18:41 - 18/08/2019 Σχετικές Ειδήσεις Το beach party στην Πάτρα με τους Παράκτιους Μεσογειακούς συνεχίζεται. Οι...

Χριστοδουλάκης: Προτείνουμε αναλογικότερο εκλογικό νόμο

«Η πρότασή μας για την αλλαγή του εκλογικού...

Οι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση • Tvkosmos

Οι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση Source link...

Ο Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα • Tvkosmos

Ο Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟ Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα Source link