Με εξώδικο απαντά προς τον Κώστα Βαξεβάνη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στα δημοσιεύματα του Documento.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα αναληθή και όπως υποστηρίζει εντάσσονται σε ένα γενικό πόλεμο λάσπης που έχει κηρυχθεί σε βάρος της ίδιας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο εξώδικό της αναφέρει το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων είναι αναληθές, αναφορικά με τη σχέση της με τη γαλλική εταιρεία που όπως τονίζει η ίδια έχει παραιτηθεί από τη διαχείρισή της συγκεκριμένης εταιρείας από τις 3 Αυγούστου 2016.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού επισημαίνει ότι τα δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και στοχεύουν στην πολιτική υποβάθμιση του πρωθυπουργού διά του διασυρμού της ίδιας.

Ακόμα, στο εξώδικό της η Μαρέβα Μητσοτάκη προσθέτει: «Αλλά σας δηλώνω επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός μου, ότι θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια προς υπεράσπισης της τιμής, της ακεραιότητας, του κύρους και της αξιοπιστίας μου και αποκατάσταση της βλάβης που έχω υποστεί και θα υποστώ από την προσβλητική σας συμπεριφορά».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη καλεί την εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη να απόσχει από οποιαδήποτε νέα διάδοση προσβλητικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών σε βάρος της.

Το Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, υποδεικνύοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ως τον ενορχηστρωτή των επιθέσεων κατά της, Μαρέβας Μητσοτάκη. 

Η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού αναφέρει:

«Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί μια φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι. Επίσης, τόσο η ίδια όσο και το Πόθεν Εσχες του Πρωθυπουργού έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά, όσο ελαχίστων Ελλήνων, από όλες τις αρμόδιες αρχές».

Παράλληλα τονίζεται ότι «ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα, για το πώς στήθηκε το Documento, με τίνος χρήματα και με ποια εντολή. Αποκαλύψεις τις οποίες θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επισυνάπτει στην ανακοίνωση «τις εικόνες από τους εναγκαλισμούς το 2015, το βράδυ των εκλογών του Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα και από τα κοινά γλέντια Βαξεβάνη – Πολάκη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τίνος εντολοδόχος είναι ο δήθεν ανεξάρτητος δημοσιογράφος».

Πατήστε εδώ και δείτε το εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη

Source link