Έξω από τα δόντια:

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Στα τέλη της 10ετίας του 70 οι “Ερυθρές ταξιαρχίες” στην Ιταλία απήγαγαν τον τέως πρωθυπουργό Άλντο Μόρο και εκβίασαν την Ιταλική κυβέρνηση να απελευθερώσει όσους τρομοκράτες ήταν στην φυλακή προκειμένου να τον απελευθερώσουν.
Η κυβέρνηση δεν υποχώρησε και ο ‘Αλντο Μόρο δολοφονήθηκε.
Εκεί ο τότε γραμματέας του Ιταλικού κομμουνιστικού κόμμματος Ενρίκο Μπερνλιγκουέρ μάζεψε 5.000.000 κόσμο στίς μεγάλες πλατείες εναντίον της τρομοκρατίας και οι τρομοκράτες έχασαν κάθε έρισμα που θεωρούσαν ότι έχουν στην κοινωνία.
Αυτό ήταν η αρχή του τέλους της τρομοκρατίας στην Ιταλία.

Τα ίδια συνέβησαν και στην Γερμανία και παντού στην Ευρώπη, όπου όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς πολέμησαν απροκάλυπτα την τρομοκρατία χωρίς “ναί μεν αλλά”.

Το μόνο Ευρωπαϊκό Κράτος που η τρομοκρατία έχει ακόμη ρίζες και υποστηρικτές είναι η Ελλάδα.
Αυτό οφείλεται γιατί ποτέ η Αριστερά δεν αποκύρηξε χωρίς αστερίσκους την τρομοκρατία και ενίοτε την χάϊδευε προκλητικά με δηλώσεις κοινοβουλευτικών στελεχών.

Οι τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του πολυδολοφόνου και με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Δρίτσα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για αυτό.

Εμείς σαν Κεντροδεξιοί πολίτες ποτέ δεν κινητοποιηθήκαμε από το κόμμα μας για να εκφράσουμε την απέχθειά μας στην κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας.
Ίσως να ήταν σωστό ίσως και λάθος.

Οι παρούσες συνθήκες της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν τώρα οποιαδήποτε κινητοποίηση αλλά είναι καιρός να σκεφτούμε ότι απέναντί μας έχουμε ΑΥΤΟΥΣ!

Όταν γκρινιάζουμε δημόσια σε ότι στραβοπάτημα κάνει η κυβέρνηση να ξέρουμε ότι καιροφυλακτούν ΑΥΤΟΙ.

Εμείς δεν θα το κάνουμε σύνθημα αλλά θα πρέπει και σε εμάς να αρχίζει να δουλεύει πλέον στο μυαλό μας το ” Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ”!
Τίποτε μέχρι τώρα δεν δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία με ΑΥΤΟΥΣ!

– Στην πανδημία ποντάρουν στον θάνατο!
– Στα Εθνικά θέματα στην αποτυχία της Ελλάδος!
– Στην Οικονομία στην χρεοκοπία!
– Στην Παιδεία στην μπαχαλοποίηση των ΑΕΙ.
– Στο μεταναστευτικό στις ΜΚΟ.
– Το δόγμα του Μάο “Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση” είναι η πυξίδα για την άσκηση της πολιτικής τους!

Κανένας πλέον δεν μπορεί να λέει πως δεν τους ξέρει καλά και να ελπίζει το οτιδήποτε από αυτούς τους χαλασμένους ανθρώπους και πολιτικούς.