Δεν άντεξε άλλο ο Νότης Μηταράκης από τις «αποκαλύψεις» Πολάκη ο οποίος την είδε σκανδαλοκυνηγός πλασάροντας fake news.

«Ο λαλίστατος κ. Πολάκης, ο οποίος επιλέγει συστηματικά να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη και απευθύνεται με ένα αισχρό τρόπο, για τον οποίο έχει βρεθεί επανειλημμένα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Για άλλη μια φορά παρουσιάζει λανθασμένα στοιχεία και δεδομένα, αγνοώντας προφανώς παντελώς την πραγματικότητα» είπε ο Μηταράκης εξηγώντας πως η προμήθεια των συγκεκριμένων υπηρεσιών που παρουσιάζει ο Πολάκης γινόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανάθεσης.

Πού είναι όμως η διαφορά; Στο γεγονός ότι ο Πολάκης «επιλέγει να μπερδεύει τα νούμερα, να συγκρίνει διαφορετικά αγαθά και να διαβάζει επιλεκτικά μέρος των συμβάσεων που συνάπτουμε».

Μάλιστα ο Νότης Μηταράκης θυμίζει πως ο πρώην «Αναπληρωτής Υπουργός εμπλέκεται στην αμαρτωλή σχέση του ΚΕΕΛΠΝΟ και εταιρειών security για πολλά εκατομμύρια. Φαίνεται τον ενοχλεί το νοικοκύρεμα στα Υπουργεία. Τον ενοχλεί ότι προχωράμε σε συμβάσεις με φυσικό αντικείμενο και λελογισμένο κόστος».

«Επειδή φαίνεται ότι ο κ. Πολάκης δεν γνωρίζει ότι οι λειτουργείες σε ένα Υπουργείο μπορούν να γίνονται και με τρόπο οργανωμένο, διαφανή προς τους πολίτες και λιγότερο κοστοβόρο για το κράτος και φαίνεται ότι έχει πολλά ερωτήματα, του προτείνω να κάνει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και θα λάβει τις δέουσες απαντήσεις» κατέληξε ο υπουργός.

Source link