Αρχική Αθλητικά Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Γενική δυσαρέσκεια για ΣΕΓΑΣ

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Γενική δυσαρέσκεια για ΣΕΓΑΣ

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την απόσυρση των αθλητών του στίβου από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ (23-28 Ιουνίου) κι οι αντιδράσεις μόνο θετικές δεν είναι καθώς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια κι απογοήτευση στις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές για την στάση του ΣΕΓΑΣ.

Πολλοί μάλιστα το χαρακτήρισαν ευθύ χτύπημα στον Σπύρο Καπράλο που έχει την ιδιότητα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για το Μινσκ 2019.

Αυτό που δεν μπορούν να αποδεχθούν οι Ευρωπαίοι είναι ότι ενώ ο ΣΕΓΑΣ γνώριζε από τον Απρίλιο ότι η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται μέσα στις 24 ομάδες που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες, είχε δηλαδή δύο ολόκληρους μήνες για να τακτοποιήσει τη μετακίνηση των αθλητών δεν… μπόρεσε να βρει λύση.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ συνολικά στο Μινσκ θα ταξιδέψουν περίπου 6000 αθλητές και συνοδοί, αλλά ω του θαύματος ο ΣΕΓΑΣ δεν κατάφερε να βρει εισιτήρια.

Η απόφαση αυτή θα έχει και αρνητικές επιπτώσεις για την Ελλάδα, ειδικά στις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές, ενώ πλήττεται το κύρος της χώρας που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καπράλος: «Μεγάλοι χαμένοι οι αθλητές»

Η δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου σχετικά με την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην πάρει μέρος η ελληνική ομάδα στίβου στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019» είναι η εξής:

«Με μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στους αγώνες στίβου του Μινσκ, επειδή δεν βρέθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια.

Από όλη αυτή την υπόθεση, οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που δεν θα βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μεγάλους αγώνες.

Μάλιστα για ορισμένους που ενδεχομένως δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή θα ήταν η σπουδαία ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Είναι κρίμα που αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα από τους αθλητές του στίβου, ειδικά σε μία ιστορική στιγμή, καθώς θα μετείχαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή της νέας μορφής των αγώνων του στίβου, του DNA, σε μεγάλους αγώνες. Σε αυτούς τους αγώνες που θα πάρουν μέρος 4000 αθλητές από τις 50 χώρες της Ευρώπης».

Source link

Ροή Ειδήσεων

Ολοκλήρωση διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων για το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Η Ελεγκτική Επιτροπή του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων και...

Έρχεται νέο ρεκόρ για το 10ετες ομόλογο

Τι λένε οι αναλυτές Παραμένει το θετικό κλίμα στην αγορά των ομολόγων και σήμερα Δευτέρα (23/9), καθώς  το απόγευμα, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου...

Κριτική Σκανδαλίδη για τον υπερσυγκεντρωτισμό του Μαξίμου • Tvkosmos

«Ακραίο συντηρητισμό» καταλόγισε στην κυβέρνηση σε ό,τι αφορά την άσκηση της εξουσίας ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων...

Μαθήματα Ελληνικών για ομογενείς και αλλοδαπές γυναίκες • Tvkosmos

Μαθήματα Ελληνικών για ομογενείς και αλλοδαπές γυναίκες • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΜαθήματα Ελληνικών για ομογενείς και αλλοδαπές γυναίκες Source link

Γερουσιαστής πυροβόλησε εναντίον διαδηλωτών – Τραυμάτισε έναν φωτορεπόρτερ

Αϊτή: Γερουσιαστής πυροβόλησε εναντίον διαδηλωτών – Τραυμάτισε έναν φωτορεπόρτερ ΑρχικήΔιεθνήΑϊτή: Γερουσιαστής πυροβόλησε εναντίον διαδηλωτών – Τραυμάτισε έναν φωτορεπόρτερ Source link