Μετά τη χτεσινή βροχή επανήλθε στη δράση το τουρνουά 500 της Ρώμης, αλλά δημιουργεί κάποια αναστάτωση, επειδή το πρόγραμμα εμφανίζει κάποιους τενίστες να πρέπει να δώσουν και δύο αγώνες (με κίνδυνο και για τρίτο αν έχουν και διπλό) μέσα σε λίγες ώρες.

Σχετικές Ειδήσεις

Εστιάζοντας στην ελληνική συμμετοχή σημειώνουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει την προσπάθειά του από τον 2ο γύρο, για τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 τον 17χρονο Ιταλό Γιάνικ Σίνερ (Cosmote Sport 7).

Αν πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16», τότε θα αναμετρηθεί περίπου στις 21.00 με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μολδαβό Ράντου Άλμποτ και τον άκρως επικίνδυνο Ιταλό Φάμπιο Φονίνι.

Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της παίζει γύρω στις 15.00 με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (Cosmote Sport 8) και αν νικήσει, θα αντιμετωπίσει το βράδυ στο κεντρικό court (περίπου στις 22.30) μια εκ των Γιούλια Πουτίντσεβα και Πέτρα Κβίτοβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διπλές αποστολές πιθανότατα θα έχουν σήμερα και Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Source link