Η συμπόρευση των τριών κομμάτων στο θέμα της καταδίκης της απαγόρευσης συναθροίσεων ενόχλησε τους «προεδρικούς» του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οποίοι υπερασπίζονται την διεύρυνση προς το Κέντρο και την απορρόφηση ψηφοφόρων – και στελεχών – του πρώην ΠΑΣΟΚ, είχαν τις ενστάσεις τους για όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Για παράδειγμα, ο Νίκος Παππάς, που επιδιώκει πώς και πώς – όπως και ο Χρήστος Σπίρτζης – τις πολιτικές «μετεγγραφές» ολοένα και περισσότερων ΠΑΣΟΚων σε τοπικό, αλλά και στελεχιακό επίπεδο, είδαν ξαφνικά τον ΣΥΡΙΖΑ «να γίνεται ουρά του Περισσού», όπως λέει προβεβλημένο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Ωστόσο, οι… φιλοΠΑΣΟΚ «προεδρικοί» κρατούν χαμηλά τους τόνους, καθώς έτεροι «προεδρικοί», που μεγάλωσαν με το όραμα της «μεγάλης Αριστεράς», ενθουσιάστηκαν με τη συμπόρευση των τριών κομμάτων.

Για παράδειγμα, όσοι βλέπουν ή συνομιλούν τούτες τις μέρες με τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο ή με τον εκπρόσωπο, Νάσο Ηλιόπουλο, βλέπουν τον ενθουσιασμό στα πρόσωπά τους. Για να μη μιλήσουμε για τον Ευκλείδη των «53»…

 

Source link