Αρχική Ελλάδα Έρχεται το 9ο «Santa Run Chania» στις 26 Δεκεμβρίου • Tvkosmos

Έρχεται το 9ο «Santa Run Chania» στις 26 Δεκεμβρίου • Tvkosmos

Τα έσοδα θα δωθούν σε σωματεία που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο

O δήμος Χανίων θα αναλάβει φέτος την διοργάνωση του 9ου «Santa Run Chania», όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι 14/11, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Σχετικές Ειδήσεις

Η φετινή διοργάνωση κινδύνευε με αναβολή καθώς οι μέχρι και πέρυσι διοργανωτές είχαν κάνει γνωστό ότι η δράση δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον από εθελοντές.

Το θέμα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων όπου όλες οι παρατάξεις ζήτησαν να βρεθεί λύση για την πραγματοποίηση του και σήμερα ο δήμαρχος Χανίων ανακοίνωσε ότι ο δήμος αναλαμβάνει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων, «η διοργάνωση που «γεμίζει» χρώμα, πολιτισμό και φιλανθρωπία θα πραγματοποιηθεί και φέτος. Είναι ένας θεσμός που ανήκει σε όλους τους Χανιώτες».

Στην συνέντευξη τύπου παρόντες ήταν εκπρόσωποι των οργανωτών προηγούμενων ετών και σωματείων της πόλης που φροντίζουν παιδιά με προβλήματα υγείας που ανέλαβαν τη δέσμευση να συνεργαστούν με τον δήμο ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία.

Το «Santa Run» πραγματοποιείται τα τελευταία οκτώ χρόνια στα Χανιά και κορυφώνεται με την μεγάλη παρέλαση των ‘Αγιων Βασίληδων στους δρόμους της πόλης.

Τα έσοδα του προσφέρονται σε τέσσερα σωματεία, που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο και είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2011 έχουν συγκεντρωθεί και δοθεί στα τέσσερα σωματεία της πόλης περίπου 400.000 ευρώ.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Ο γνωστός Παναγιώτης Δημητράς κατέθεσε μήνυση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός • Tvkosmos

Ο γνωστός Παναγιώτης Δημητράς κατέθεσε μήνυση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟ γνωστός Παναγιώτης Δημητράς κατέθεσε μήνυση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Source link

O Φοσέ είχε την απάντηση και η Ξάνθη ισοφάρισε 2-2 τον ΟΦΗ • Tvkosmos

Ο Γαλλοαλγερινός Ζόρνταν Φοσέ είπε την τελευταία λέξη στα Πηγάδια και η Ξάνθη ισοφάρισε 2-2 τον ΟΦΗ, ο οποίος ναι μεν προηγήθηκε δύο φορές...

«Ουδεμία απειλή σε Κύπρο και Ελλάδα θα γίνει αποδεκτή»

Τελεσίγραφο Γαλλίας σε Τουρκία: «Ουδεμία απειλή σε Κύπρο και Ελλάδα θα γίνει αποδεκτή» ΑρχικήΔιεθνήΤελεσίγραφο Γαλλίας σε Τουρκία: «Ουδεμία απειλή σε Κύπρο και Ελλάδα θα γίνει...

«Είμαι πιο ένθερμος οπαδός του Ολυμπιακού» • Tvkosmos

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε ότι τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό συνεχώς μεγαλώνουν, ενώ οι φήμες παραμένουν φήμες. Σχετικές Ειδήσεις Συνέντευξη στην κάμερα της Nova...