Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Ο Σύριζα έβαλε όλα του τα τρόλ με 10-20 ψεύτικα προφίλ το καθένα να κάνουν επίθεση στο προφίλ του Πρωθυπουργού.

Το you tube απενεργοποίησε τα σχόλια στο προφίλ του Μητσοτάκη

Ταυτόχρονα κινητοποιεί σε όλη την Χώρα τις οργανώσεις του και εξαγγέλει καθημερινές συγκεντρώσεις παντού.

Γνωρίζει ότι ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να προκηρύξει εκλογές μεσούσης της πανδημίας και παίζει τα ρέστα του προκειμένου να φτάσουν τα κρούσματα στον Θεό και να ψηφοθηρίσει επάνω στους νεκρούς.

Αστυνομική αντιμετώπιση δεν βλέπω πώς μπορεί να υπάρξει παντού και ταυτόχρονα να υπάρχει και αστυνόμευση των μέτρων και της εγκληματικότητας.

Ο πιό χαλασμένος πολιτικός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα μεταπολιτευτικά παίζει την υγεία και τις ζωές του κόσμου στα ζάρια για την πολιτική του επιβίωση.

Μήπως είναι ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο άρθρο 120 του Συντάγματος;

“1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Aναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»