Με αφορμή την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη

Επεισόδια με μολότοφ και γκαζάκια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην οδό Σπύρου Πάτση, στον Κολωνό, την στιγμή που νεαροί κινούνταν προς το σημείο που κάνει αυτή την ώρα προεκλογική ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης.

Σχετικές Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί έκαναν φραγμό στο σημείο εμποδίζοντας τους νεαρούς που έπαιρναν μέρος σε αντιφασιστική πορεία να φθάσουν έως τη συγκέντρωση του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα οι νεαροί να συγκρουστούν με δυνάμεις των ΜΑΤ πετώντας μολότοφ. Με τη σειρά τους οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Η αντιφασιστική πορεία με συνδυασμό με τα επεισόδια δημιούργησαν μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Επιπλέον αστυνομικός φραγμός έχει στηθεί στην οδό Ναυπλίου, κάθετη στη λεωφόρο Καβάλας.

Η ενημέρωση αναφέρει πως για τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, 17.05.2019, ήταν προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου με την «Ελληνική Αυγή» και βουλευτή του ακροδεξιού μορφώματος Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Κολωνού.

 

Source link