Ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου – Επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία της Κύπρου

Ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ.Ιωάννης Παπαμελετίου, επισκέφθηκε την Ιερεά  ΄Αρχιεπισκοπή Κύπρου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.  

Την επιβεβαίωση των ήδη αγαστών σχέσεων αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση και ενδυνάμωση αυτών ανάμεσα στην Εκκλησία Κύπρου και την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο επανέλαβαν στη διάρκεια σημερινής συνάντησής τους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος και ο νέος πρέσβης της Ελλάδος κ. Ιωάννης Παπαμελετίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε στο γραφείο του, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τον νέο πρέσβη της Ελλάδος, ο οποίος μόλις δύο εβδομάδες προηγουμένως είχε επιδώσει τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Κατά τη συνάντηση αυτή, η οποία είναι η πρώτη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Παπαμελετίου αντάλλαξε απόψεις με τον Μακαριότατο σχετικά το εθνικό θέμα καθώς επίσης και για την τρέχουσα πολιτική και θρησκευτική κατάσταση τής πατρίδας μας.

Στο τέλος έγινε ανταλλαγή δώρων και ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του Νέου Πρέσβη.

Source link

?timestamp=465802">

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here