Αρχική Τοπικά Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου

Στο πλαίσιο της ετοιμότητας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων έπειτα και από την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν για το νησί μας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Νοτίου Αιγαίου  Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη, παρουσία και της προϊσταμένης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Δωδ/σου Βαλατσού Μητσού Μαρίας επισκέφθηκε τον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου Διαγόρας.
Στη συνάντηση μετείχαν ο Αερολιμενάρχης  Σπύρος Δεληγιάννης, ο Διοικητής του
Αστυνομικού τμήματος Μιχάλης Μυλωνάς, ο Θέμης Κατσάμπελας του Πυροσβεστικού κλιμακίου καθώς και η επικεφαλής ιατρός Μαριλία Χατζηθωμά του υγειονομικού κλιμακίου που διενεργεί τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στους ταξιδιώτες που καταφθάνουν στο νησί της Ρόδου.
Η Αντιπεριφερειάρχης περιηγήθηκε στο χώρο όπου διενεργούνται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι των ταξιδιωτών που φθάνουν στο νησί μας και ενημερώθηκε  για τη διαδικασία και το πρωτόκολλο που ακολουθείται.
Στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας και μετά τη διαπίστωση και των ελλείψεων, για την εξασφάλιση της ομαλής αλλά και της ασφαλής διεξαγωγής των δειγματοληπτικών ελέγχων φρόντισε για την εγκατάσταση ενός καταψύκτη για την φύλαξη των δειγμάτων μέχρι την αποστολή τους.
Παραδόθηκαν στον Διοικητή ΠΥΡ Δωδεκανήσου Γιάννη Τσιτσικά 10 φορητά ψυγεία και 50
τεμάχια παγοκυστών από το υγειονομικό υλικό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Δωδ/σου για την ομαλή και ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων στα εργαστήρια των Αθηνών.
Επίσης εξασφάλισε χώρο διαμονής κοντά στο Αεροδρόμιο  λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες
σίτισης και ανάπαυσης του υγειονομικού κλιμακίου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Χασταλή
ξενοδοχείο  Rhodian Sun για την παροχή διαμονής και διατροφής , την εταιρεία Άριστον ΑΕ για τον καταψύκτη  και την ΒΑΠ Κουγιός για τη δωρέα 10 κιβωτίων εμφιαλωμένων νερών και δηλώνει αρκετά αισιόδοξη για την ομαλή συνέχεια της τουριστικής περιόδου.

Ροή Ειδήσεων

Καίγονταν άνθρωποι στο Μάτι και οι υπεύθυνοι έπιναν καφέ

Nέες απίστευτες αποκαλύψεις για τη φονική φωτιά στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018 που έστειλε στο θάνατο 102 ανθρώπους έρχονται στη δημοσιότητα. Πιο συγκεκριμένα,...

Έκπτωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ κατανοώντας τις ιδιαίτερα αυξημένες ενεργειακές ανάγκες της θερινής περιόδου ανακοινώνει πως διατηρεί την έκπτωση 8% για τις καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh...

Η εικόνα – σύμβολο την ώρα της έκρηξης στη Βηρυτό (φωτο)

Συγκλονίζει η ιστορία ενός ζευγαριού που απολάμβαναν τη στιγμή της ευτυχίας από τη γέννηση του γιου του την ώρα που γ΄ίνεται η ΄έκρηξη στη...

Ασπίδα στους πίνακες ο Μαρίν • Tvkosmos

Από Α. Π. 10:05 - 08/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 21:45 - 07/08/2020 Παρέμεινε στην ΚΕΔ ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν «προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή συνολική...