Αρχική Άποψη Ελπίζω να μην το μετανοιώσουμε

Ελπίζω να μην το μετανοιώσουμε

Διάβασα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποσυρθεί η διάταξη που τιμωρεί με φυλάκιση όποιον βρίζει τα Θεία.
Ελπίζω να μην το μετανοιώσουμε και θα εξηγήσω γιατί.

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Όταν λέμε τα Θεία δεν εννοούμε μονον τα δικά μας Θεία αλλά και τα Θεία των αλλοθρήσκων.

Εμάς το μυαλό μας πήγε στην καθημερινότητα των Ελλήνων, που εάν δεν ξεκινήσουν το πρωϊ με δυο-τρείς ΧριστοΠαναγίες νομίζουν οτι δεν θα τους πάει καλά η ημέρα!

Βγήκαμε στα κάγκελα και μιλάμε για οπισθοδρόμηση, ξεχνώντας ότι Πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος, που κάθε άλλο παρά οπισθοδρομικός είναι και το έχει δείξει επανειλημμένως.

Η διάταξη αυτή είχε σαν σκοπό κυρίως τον σεβασμό των Θείων των αλλοθρήσκων πολιτών και ιδιώς των Μουσουλμάνων και δευτερευόντος των δικών μας, γιατί η δική μας Θρησκεια δεν κινδυνεύει από την βλασφημία!

Λόγω της έντασης του προσφυγομεταναστανευτικού προβλήματος, έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη (ιδίως Ολλανδία, Δανία και λιγότερο στην Γαλλία) διάφορα ακροδεξιά κινήματα όπου προσβάλουν δημόσια και επιδεικτικά τα σύμβολα και τους ηγέτες των Μουσουλμάνων με αχαρακτήριστες πράξεις.
Ώς αντίποινα οι φανατικοί Μουσουλμάνοι επιτείθενται σε Χριστιανούς πολίτες και προβαίνουν σε αντίστοιχες ενέργειες κατα των Χριστανικών Θείων και έχουν φτασει να θρηνούν οι κοινωνίες θύματα που τις περισσοτερες φορές δεν ανήκουν στις ομάδες που τα διαπράττουν!

Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση έκανε πίσω (κακώς) προκειμένου να μήν ανοίξει και άλλο μέτωπο, αυτήν την φορά με τον Μεσαίο χώρο, καθώς το μέτρο χαρακτηρίσθηκε εξόχως “δεξιό” και “οπισθοδρομικό”.

Έχει ηδη ένα μέτωπο ανοικτό με τον Δεξιό χώρο με το μεταστανευτικό και ίσως το στάθμισε πολιτικά!

Για εμένα θα έπρεπε επιμείνει στο μέτρο και να τα εξηγήσει όλα αυτά στους πολίτες.
Αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη μετά από λίγο καιρό εμφανίζονται και στην Πατρίδα μας και εννοώ τα αρνητικά…
Τα θετικά αργούν πολύ περισσότερο για να έρθουν!

Ειλικρινά εύχομαι να διαψευστώ γιατί οι Θρησκευτικοί φανατισμοί, θολώνουν το μυαλό περισσότερο από την φτώχεια και οδηγούν σε απρόβλεπτες καταστάσεις!
Θα πρέπει επι τέλους να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο μακρύτερα από το δάκτυλό μας…

Ροή Ειδήσεων

Ανεπιτυχής η Διάσκεψη του Βερολίνου • Tvkosmos

Ανεπιτυχής χαρακτηρίζει το ΚΚΕ, την Διάσκεψη του Βερολίνου, για την επίλυση του Λιβυκού προβλήματος. Σχετικές Ειδήσεις Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, αναφέρεται...

Η Αλ Ιτιχάντ θέλει 7,2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Πρίγιοβιτς • Tvkosmos

Η Αλ Ιτιχάντ θέλει 7,2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Πρίγιοβιτς • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΗ Αλ Ιτιχάντ θέλει 7,2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει...

«Προτεραιότητά μου η ασφάλεια κάθε πολίτη»

Στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατίας που διοργάνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο Πολεμικό Μουσείο μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας...

Μοντέλο από την Αυστραλία τρελά ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά • Tvkosmos

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του τένις, και πλέον έχει χιλιάδες υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και ένα...