Αρχική Άποψη Ελπίζω να μην το μετανοιώσουμε

Ελπίζω να μην το μετανοιώσουμε

Διάβασα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποσυρθεί η διάταξη που τιμωρεί με φυλάκιση όποιον βρίζει τα Θεία.
Ελπίζω να μην το μετανοιώσουμε και θα εξηγήσω γιατί.

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Όταν λέμε τα Θεία δεν εννοούμε μονον τα δικά μας Θεία αλλά και τα Θεία των αλλοθρήσκων.

Εμάς το μυαλό μας πήγε στην καθημερινότητα των Ελλήνων, που εάν δεν ξεκινήσουν το πρωϊ με δυο-τρείς ΧριστοΠαναγίες νομίζουν οτι δεν θα τους πάει καλά η ημέρα!

Βγήκαμε στα κάγκελα και μιλάμε για οπισθοδρόμηση, ξεχνώντας ότι Πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος, που κάθε άλλο παρά οπισθοδρομικός είναι και το έχει δείξει επανειλημμένως.

Η διάταξη αυτή είχε σαν σκοπό κυρίως τον σεβασμό των Θείων των αλλοθρήσκων πολιτών και ιδιώς των Μουσουλμάνων και δευτερευόντος των δικών μας, γιατί η δική μας Θρησκεια δεν κινδυνεύει από την βλασφημία!

Λόγω της έντασης του προσφυγομεταναστανευτικού προβλήματος, έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη (ιδίως Ολλανδία, Δανία και λιγότερο στην Γαλλία) διάφορα ακροδεξιά κινήματα όπου προσβάλουν δημόσια και επιδεικτικά τα σύμβολα και τους ηγέτες των Μουσουλμάνων με αχαρακτήριστες πράξεις.
Ώς αντίποινα οι φανατικοί Μουσουλμάνοι επιτείθενται σε Χριστιανούς πολίτες και προβαίνουν σε αντίστοιχες ενέργειες κατα των Χριστανικών Θείων και έχουν φτασει να θρηνούν οι κοινωνίες θύματα που τις περισσοτερες φορές δεν ανήκουν στις ομάδες που τα διαπράττουν!

Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση έκανε πίσω (κακώς) προκειμένου να μήν ανοίξει και άλλο μέτωπο, αυτήν την φορά με τον Μεσαίο χώρο, καθώς το μέτρο χαρακτηρίσθηκε εξόχως “δεξιό” και “οπισθοδρομικό”.

Έχει ηδη ένα μέτωπο ανοικτό με τον Δεξιό χώρο με το μεταστανευτικό και ίσως το στάθμισε πολιτικά!

Για εμένα θα έπρεπε επιμείνει στο μέτρο και να τα εξηγήσει όλα αυτά στους πολίτες.
Αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη μετά από λίγο καιρό εμφανίζονται και στην Πατρίδα μας και εννοώ τα αρνητικά…
Τα θετικά αργούν πολύ περισσότερο για να έρθουν!

Ειλικρινά εύχομαι να διαψευστώ γιατί οι Θρησκευτικοί φανατισμοί, θολώνουν το μυαλό περισσότερο από την φτώχεια και οδηγούν σε απρόβλεπτες καταστάσεις!
Θα πρέπει επι τέλους να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο μακρύτερα από το δάκτυλό μας…

Ροή Ειδήσεων

Πάνω από 20.000 ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που διαμένουν σε δομές της Λέσβου

Πάνω από 20.000 ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που διαμένουν σε δομές της Λέσβου • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΠάνω από 20.000 ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που...

Πυρά Κούγια για ΠΑΟΚ, Ξάνθη • Tvkosmos

ΑΝΑΘΕΜΑ Από A. A. 16:02 - 14/12/2019 Τελευταία Ενημέρωση 15:52 - 14/12/2019 Σαφείς αιχμές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των προπονητικών εγκαταστάσεων της Ξάνθης και για τη σχέση της...

Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα • Tvkosmos

Από Δ. ΤΖ. 17:30 - 14/12/2019 Τελευταία Ενημέρωση 16:50 - 14/12/2019 Μία μεσήλικη γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα στις 11.20 το πρωί, όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες νταλίκας...

Xωρίς Μεριά και Λοβέρα η αποστολή του Ολυμπιακού • Tvkosmos

Ο Μπουχαλάκης και ο Τσιμίκας ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και μπήκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη. Σχετικές Ειδήσεις Αντίθετα, εκτός έμεινε...

Γεννηματά: «Η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι ζωτικό θέμα» (Video)

Την ανάγκη για εθνική εγρήγορση με αποφασιστικότητα και...