Από Λ.Κ.Κ.
15:16 – 13/10/2021
Τελευταία Ενημέρωση 15:40 – 13/10/2021

Σήμερα στις 16.00 ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, θα πραγματοποιήσει  σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία.

Όταν ολοκληρωθεί η σύσκεψη,  ο υπουργός αναμένεται να κάνει δηλώσεις στην ΕΡΤ σχετικά με την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, και τον υφυπουργό, Ευάγγελο Τουρνά, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, και του γενικού διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, Φοίβου Θεοδώρου, ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας κατά τις επόμενες ημέρες.

Κατά την τηλεδιάσκεψη δόθηκε έμφαση στην  ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και εγρήγορσης, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα ενδεχόμενα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here