Προήλθε από λάθος στις εργασίες συντήρησης

Σοκαριστικό είναι τι βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας που δείχνει την έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα σκάφος σκορπώντας τον θάνατο σε έναν άνδρα και τραυματίστηκαν  ακόμα δύο άτομα. Το ατύχημα προέρχεται από λάθος στις εργασίες συντήρησης.

Σχετικές Ειδήσεις

Το δυστύχημα στο σκάφος συνέβη λόγω ενός θανατηφόρου λάθους από το συνεργείο που είχε αναλάβει να κάνει κάποιες επισκευές και τελικά προκάλεσε την τραγωδία.

Σύμφωνα με τη mirror η τραγωδία συνέβη στην Κολομβία, με το βίντεο όπου δείχνει το πολυτελές σκάφος να διαλύεται σε κομμάτια να είναι σοκαριστικό. Ο λόγος της έκρηξης σύμφωνα με τις αρχές είναι οι εργασίες που διεξάγοντας και συγκεκριμένα η συγκόλληση πολύ κοντά σε μια δεξαμενή καυσίμου.

Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται ένας νεαρό να βρίσκεται πάνω στο σκάφος και να κάθεται αμέριμνος στο κατάστρωμα, ενώ την αμέσως επόμενη στιγμή η έκρηξη τον πέταξε στη θάλασσα.

Μετά από μια προκαταρκτική έρευνα, προέκυψε ότι τρεις εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί από την τουριστική εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του σκάφους για να πραγματοποιήσουν εργασίες συγκόλλησης.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θεατές έσπευσαν να βοηθήσουν τους άνδρες, που είχαν καταλήξει όλοι στο νερό.

Ένας εργαζόμενος πέθανε στην έκρηξη ενώ δύο άλλοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο
νοσοκομείο.

Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεο

Πηγή: mirrorSource link