Αρχική Ελλάδα Εκπαιδευτικά διήμερα για μαθητές από το Ευγενίδειο • Tvkosmos

Εκπαιδευτικά διήμερα για μαθητές από το Ευγενίδειο • Tvkosmos

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου θα διοργανώσει Εκπαιδευτικά Διήμερα φέτος το καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνουν πρωτότυπες και διασκεδαστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά που τελείωσαν την Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού και την A΄ Γυμνασίου.

Σχετικές Ειδήσεις

Φέτος θα δοθεί έμφαση στις βασικές αρχές της επικοινωνίας, καθώς και στις ιδιαιτερότητες και προκλήσεις που αυτή μας θέτει. Τα παιδιά θα δουν πώς πραγματοποιείται η επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων, μεταξύ ανθρώπων και μηχανών και ποιές προσπάθειες γίνονται για την επικοινωνία μας με εξωγήινες μορφές ζωής. Ακόμα, θα παρουσιασθούν οι τρόποι επικοινωνίας σε μικροσκοπική κλίμακα, είτε μεταξύ των κυττάρων ενός οργανισμού, είτε μεταξύ διαφορετικών συστημάτων εντός του ανθρωπίνου σώματος.

Μέσα από κατασκευές, εργαστήρια και πειράματα, τα παιδιά θα εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της επικοινωνίας. Την τελευταία ημέρα, στην τελετή λήξης, τα παιδιά θα παρουσιάσουν τα ‘κατορθώματά’ τους σε γονείς και φίλους.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Εκπαιδευτικών Διημέρων είναι: 18-19 Ιουνίου, 20-21 Ιουνίου, 24-25 Ιουνίου, 27-28 Ιουνίου, 1-2 Ιουλίου, 4-5 Ιουλίου, 8-9 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου, 15-16 Ιουλίου, 18-19 Ιουλίου.

Το κόστος ανά παιδί είναι 26 ευρώ και περιλαμβάνει τις δραστηριότητες και τα απαραίτητα υλικά γι’ αυτές. Σε κάθε διήμερο μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 20 παιδιά. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 9469641 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 16:30).

Source link

Ροή Ειδήσεων

Πέλκας: “Σήμερα είχαμε ουσία”

Διαβάστε στην Άποψη: "Αφιέρωσα το γκολ στον Βαλάντη" Η ανάρτηση - Πέλκας: “Σήμερα είχαμε ουσία” - δημοσιεύτηκε στο iapopsi.gr Source link

Ο πρωθυπουργός ψήφισε στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (φωτο)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε σήμερα στις εκλογές...

«Επιθετικοί απέναντί μας οι παίκτες του Αστέρα» • Tvkosmos

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις εξέφρασε την απορία του για το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αστέρα Τρίπολης. Σχετικές Ειδήσεις Αναλυτικά όσα είπε ο...

Επίθεση Π. Χρηστίδη σε Σημιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου...