ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Εν έτει 2021 και μέσα στην οικογένεια της Ε.Ε. και της ΟΝΕ πιστεύουν ότι θα ανατρέψουν μιά νόμιμη, συμπαγή και συντριπτικά αποδεκτή κυβέρνηση με μεθόδους 1960!

– Ξέχασαν ότι κυβέρνησαν ανεμπόδιστα 4,5 χρόνια με 35,46% και σε συνεργασία με αφύσικους για την πολιτική τους “ιδεολογία” εταίρους.
– Ξέχασαν ότι ακόμη και όταν έπαιξαν την Ελλάδα στα ζάρια, η Δημοκρατία δέχτηκε την “λάθος” όπως αποδείχτηκε ετυμηγορία του Λαού τον Σεπτέμβριο του 2015.
– Ξέχασαν ότι ακόμη και όταν τα “έσπασαν” με τον λατρευτό τους “Μπούλη” μάζεψαν ότι ρετάλι ήταν διαθέσιμο να πουλήσει και την μάνα του για την πολιτική του επιβίωση, προκειμένου να εξασφαλίσουν τους 153 με τους οποίους κυβέρνησαν 4,5 χρόνια.

Οι βαρύγδουπες δηλώσεις της Μεγαλοοικονόμου, του Παπαχριστόπουλου της Κουντουρά και των άλλων “τιτανοτεράστιων” της πολτικής μας στοιχειώνουν ακόμη.
Και έρχονται τώρα και προσπαθούν να ανατρέψουν μιά αυτοδύναμη κυβέρνηση του 39.85% με 158 βουλευτές, με συλλαλητήρια, αναταραχές και μονταρισμένα video!
Κούνια που τους κούναγε!!!

Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας κάνει κάθε είδους δηλώση περί “ακαταλλητότητας” της κυβέρνησης, αλλά όλο ξεχνάει να ανεφέρει την μαγική λέξη “εκλογές”!

Πάρτε το απόφαση “σύντροφοι” ότι όταν εσείς ξυπνήσετε από τον λήθαργο του 1960, εμείς θα είμαστε στο 2050 μαζί με την κοινωνία και τους πολίτες που θέλουν την προσωπική τους προκοπή και την προκοπή της Ελλάδας.