Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλαρης

Τελικά παίρνουμε την συμπεριφορά του Συριζα στα ψιλά όπως τους καθημερινούς θανάτους από την πανδημία!
Θεωρούμε ότι είναι στα πλαίσια της Δημοκρατίας να λέει ο καθένας ό,τι κατεβάζει η κούτρα του!

Και καλά όταν είναι κάποιος παρατρεχάμενος και πιάνει το πληκτρολόγιο να βγάλει τα εσώψυχά του.
Όταν όμως είσαι Αξιωματική αντιπολίτευση, θεσμοθετημένη Συνταγματικά, ο ρόλος σου είναι τελείως διαφορετικός.

Παίρνουμε στα ψιλά τις δηλώσεις Πολάκη και των γύρω του, θεωρώντας τους ότι είναι η εξαίρεση και ο βόθρος που κάθε οικοδομή διαθέτει.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφ’ όσον ο διαχειριστής και οι κάτοικοι της οικοδομής δεν σφραγίζουν τον βόθρο, τότε είτε αρέσκονται είτε επιδιώκουν αυτές τις οσμές.

Το τελευταίο tweet του Τσίπρα υπερέβει τα εσκαμμένα λέγοντας: “Δεν θέλουμε να βολευτούμε στην εξουσία. Θέλουμε να ξεβολέψουμε όσους στογγυλοκάθισαν εκεί χωρίς να έχουν δικαίωμα“!

Τί θέλει να πεί ο “ποιητής” ;
– Πότε αποκτά δικαίωμα να στρογγυλοκαθίσει κάποιος στην εξουσία εάν αυτό δεν είναι οι νόμιμες εκλογές;
– Και με ποιόν τρόπο σκοπεύεις να τους ξεβολέψεις εάν όχι με εκλογές;

Έτσι στα ψιλά περνάμε ανέκαθεν κάτι τέτοιες ατάκες της Αριστεράς και όταν γίνουν κλισέ και δεδομένα τότε μας πιάνει ο πόνος να φωνάζουμε ότι κυβερνά η Κεντροδεξιά άλλα η Αριστερά κάνει ότι θέλει στην κοινωνία.

Δεν καταλαβαίνουμε ότι όσες ανακοινώσεις και νόμους να βγάλει η κυβέρνηση αυτή η τακτική δεν σταματά εαν δεν αντιδράσει σθεναρά η ίδια η κοινωνία.

Για την σημερινή κατάσταση και την ασυδοσία της Αριστεράς δεν ευθύνονται μόνο οι ανεκτικές συμπεριφορές των Κεντροδεξιών κυβερνήσεων.
Μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει και ο καναπές των “νοικοκυραίων”!

Μετά την διακυβέρνηση της Αριστεράς και τα πεπραγμένα της, καμιά ανοχή δεν δικαιολογείται πλέον σε τέτοιες συμπεριφορές.
Ούτε από την κυβέρνηση ούτε από την κοινωνία.

Προσωπικά θεωρώ τον Συριζα και όσους πεισματικά τον στηρίζουν ακόμη, εχθρούς της κανονικότητας και της Δημοκρατίας και σαν τέτοιους τους αντιμετωπίζω παντού.

?timestamp=863587">