Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ανήρτησε απάντηση σε υποτιμητικό σχόλιο, αναδεικνύοντας ευανάγνωστα το χαρακτηριστικό DNA της οικογένειας!

Την τιμητική του έχει τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Σαμαράς, γιος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο νεαρός –πρόεδρος της Ένωσης Φοιτητών στο γνωστό αμερικανικό κολέγιο Deree, όπου σπουδάζει– είχε πρόσφατα τα γενέθλιά του.

Η αφορμή δόθηκε μέσα από το διαδίκτυο. Κάποιος «καλοπροαίρετος» συμφοιτητής του, μέσα από τον λογαριασμό του στο διαδίκτυο επεχείρησε να «ευχηθεί» στον Κώστα Σαμαρά με τη μέθοδο της λάσπης. Ανέσυρε λοιπόν από το αρχείο παλαιά ανάρτηση που αφορούσε τον Σαμαρά τζούνιορ, σχετικά με τη γνωστή υπόθεση της δήθεν αντιγραφής σε ηλικία 14 ετών(!!!) κατά τη φοίτησή του στο Κολέγιο Αθηνών, υπόθεση που κρίθηκε δικαστικά, οριστικά και αμετάκλητα, ως ανυπόστατη.

Τότε, ως γνωστόν, η ΣΥΡΙΖΑϊκή πλευρά, εν όψει των επικείμενων εκλογών του 2015, επεχείρησε να πλήξει μέσω του γιου του τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Οι τακτικοί δικαστές όμως, που εκδίκασαν την υπόθεση ακόμη και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015, δεν αποδέχθηκαν τις ανύπαρκτες αιτιάσεις περί αντιγραφής και με την απόφασή τους δικαίωσαν και τον Κώστα Σαμαρά και το Κολέγιο Αθηνών.

Από γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, αλιεύσαμε την ανάρτηση-απάντηση του Κώστα Σαμαρά, από το περιεχόμενο της οποίας διαφαίνεται ότι ο Σαμαράς τζούνιορ όχι μόνο μεγάλωσε, αλλά έχει και το τσαγανό να υπερασπισθεί τον εαυτό του, κάτι που αποδεικνύει και εμπράκτως.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση όπως την αλιεύσαμε από το διαδίκτυο: