Από Γ. Κ.
18:23 – 15/06/2019
Τελευταία Ενημέρωση 18:49 – 15/06/2019

Ενδείξεις ότι το κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων, για στοιχηματικούς λόγους, που δρούσε στην Ισπανία είχε επεκταθεί και στην Ιταλία, εξετάζουν οι αρχές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, το Πρωτοδικείο της Ουέσκα εξετάζει, σε συνεργασία με τους αρμόδιους στην Ιταλία, ενδεχόμενη εμπλοκή του Τσίρο Ιμόμπιλε στη δράση της σπείρας που φέρεται να είχαν ηγετικό ρόλο οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Σχετικές Ειδήσεις

Στη δημοσιότητα ήρθαν συνομιλίες του Κάρλος Αράντα με τον Ματία Μαριότι, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος άλλου κυκλώματος με αντίστοιχη δράση στην Ιταλία. Μέσω του οποίου, σύμφωνα με τις αρχές, μάλλον διακινούνταν μεγάλα χρηματικά ποσά από την Ιταλία προς την Ισπανία και τούμπαλιν.

Ο Μαριότι -που φέρεται να έχει πελάτη τον Ιμόμπιλε- ακούγεται να ζητάει «μαθήματα» από τον Αράντα για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να «πιαστούν» 3-4 παίκτες της Φροζινόνε. Επίσης, αποκαλύπτει πως ο 29χρονος διεθνής επιθετικός της Λάτσιο, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται ρητά, έχει λογαριασμό και ποντάρει στο παράνομο στοίχημα.

Source link