Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Το 2015 μία εβδομάδα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και παρακολουθώντας προσεκτικά τις δηλώσεις Βαρουφάκη έκανα την παρακάτω ανάρτηση και δεν έπεσα καθόλου έξω!

Αthanasios Kamilaris
1 Φεβρουαρίου 2015 ·

Το λέω δημόσια γιατί θα σκάσω!!
Εμένα ο Βαρουφάκης μού φαίνεται μεγάλη ΨΩΝΑΡΑ με πιθανά ψυχογενή αίτια!!

Για τον Ανδρουλάκη το πρώτο καμπανάκι ήταν η απόρριψη της πρόσκλησης του Πρωθυπουργού και η άρνησή του να συναντηθεί θεσμικά μαζί του, όταν εξελέγη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!
Σήμερα μετά από την συνέντευξη του Ανδρουλάκη στον ΑΝΤ1 και την ομιλία του στην ΔΕΘ, βλέποντας το ύφος του, τα λεγόμενά του και την έλλειψη ειρμού στην σκέψη του, παίρνω το ρίσκο να προβλέψω τα ίδια και για αυτόν.

Δύο πράγματα ήταν αυτά που τα ξαναέβαλα να ακούσω γιατί δεν πίστευα στα αυτιά μου.

– Το ένα ήταν στην συνέντευξη στον ΑΝΤ1 που είπε το τρελό, ότι πρωθυπουργός δεν είναι σωστό να γίνει ο αρχηγός του πρώτου ή του δεύτερου κόμματος στις εκλογές, εφ’όσον έχουν πτώση στα ποσοστά τους σε σύγκριση με το 2019, αλλά αυτός που από το 8% θα πάει στο 15%!!!!!!!!!!!!!!!!

– Μίλησε για παγκόσμιο ενδιαφέρον του ξένου Τύπου για τις παρακολουθήσεις του, λες και είναι ο πιο προβεβλημένος πολιτικός της Ευρώπης.
– Το δεύτερο ήταν αυτό που είπε στην ΔΕΘ και ζήτησε ισχυρή εντολή για να μην μείνει η χώρα ακυβέρνητη και να έχουμε σταθερότητα την ίδια στιγμή που δηλώνει ότι δεν συνεργάζεται με κανέναν!

Λαμβάνοντας υπ’όψη και το ύφος μαζί με την επιθετικότητα στον λόγο του, δεν βγάζω νικητή μεταξύ αυτού και του Βαρουφάκη στην ψυχοσύνθεση.

Γνωρίζω ότι θα μου επιτεθούν αρκετοί όπως μου επιτέθηκαν το 2015 στην ανάρτησή μου για τον Βαρουφάκη που ήταν τότε στα επάνω του με 200.000 “νοήμονες” να τον έχουν εκλέξει βουλευτή!

Όπως βλέπετε τα γραπτά και τα σχόλια μένουν και για αυτό ας είναι λίγο επιεικείς στους χαρακτηρισμούς γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…
Μετά Χριστόν Προφήτης δεν υπήρξα ποτέ και προτιμώ να παίρνω το ρίσκο της πρόβλεψης από αυτό της διαπίστωσης!
Οι παλιότεροι φίλοι στο φατσοβιβλίο θα το γνωρίζουν.