Άγνωστος παραμένει ο χρόνος των εκλογών της ΕΠΟ. Σήμερα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας η συνάντηση του επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA, Zόραν Λάκοβιτς με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν ο χρόνος τέλεσης αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών της ομοσπονδίας, η ολιστική μελέτη των διεθνών συνομοσπονδιών για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο Λάκοβιτς ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ, τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αλλαγές χωρίς τη συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης, αλλά αυτό που αναδείχθηκε είναι ότι δεν έδωσε καμία εγγύηση για τον χρόνο τέλεσης των εκλογών.

Η ΓΣ της ΕΠΟ αποφάσισε οι επόμενες εκλογές να γίνουν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2020, ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να γίνουν εντός του επόμενου Οκτωβρίου, ενώ ο Ολυμπιακός, ο Τ. Αγραφιώτης και η ΕΠΣ Πειραιά έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας οι εκλογές να γίνουν τον Αύγουστο του 2021.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει ζήτημα διορισμού νέας Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.

Source link