Ο Χολαργός, με τη σημερινή (25/5) ήττα από την ΑΕΚ, ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις του στην Basket League. Η χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι έφτασαν ως τα play offs. Όμως, η παραμονή του «αρχιτέκτονα» δεν είναι δεδομένη.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο Άρης Λυκογιάννης περιέγραψε με θετικά λόγια την παρουσία του στον πάγκο του Χολαργού αλλά δεν απάντησε αν θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Για δύο λόγους. Αφενός γιατί «πρέπει πρώτα να δω τι θα υπάρχει στο τραπέζι». Και αφετέρου, γιατί δεν έχει μιλήσει με τη σύζυγό του, χωρίς τη γνώμη της οποίας δεν παίρνει αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, έκαναν εξαιρετική δουλειά και να απονείμω τα εύσημα στους παίκτες μου. Δημιουργήσαμε ανθρώπινες σχέσεις πολύ δυνατές.

Είναι νωρίς ακόμα για να πάρω αποφάσεις. Πρέπει πρώτα να δω τι θα υπάρχει στο τραπέζι. Θα συζητήσω με την ομάδα και τι άλλο υπάρχει μπροστά μου. Θα συζητήσω και με την Ρούλα (σ.σ. γυναίκα του).

Απόφαση χωρίς αυτή δεν μπορώ να πάρω. Ευχαρίστησα τους παίκτες για τη συνεργασία. Εμείς κάναμε το πάρτι λίγο πριν τελειώσει η σεζόν. Περάσαμε ωραία την Πέμπτη. Η επαφή θα παραμείνει με όλους στην ομάδα».

Μπάνκι: «Πρέπει να αποκτήσουμε χημεία»

Διά χειρός Σάκοτα στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Source link