Προφανώς ο τύπος είναι ψευτόμαγκας & υπερκλόουν των ΜΜΕ, τον ξέρουμε πλέον, και προφανώς δεν έχει συναίσθηση της Θεσμικής και Ιστορικής βαρύτητας της θέσης του, γνωστό χαρακτηριστικό ατόμων που έχουν λύσει τα προσωπικά τους οικονομικά ζητήματα, αλλά η συγκεκριμένη φωτό που κυκλοφορεί σήμερα είναι backstage πριν ξεκινήσει η επίσημη συνάντηση, σε χαβαλέδες που έκαναν σε σχόλιο του Μακρόν, οκ δηλαδή, ας μην υπερβάλλουμε.

Το πραγματικό πρόβλημα εδώ είναι οι Πολιτικές του “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;”, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκουν μεγάλο Κοινό στις σύγχρονες Κοινωνίες, στους φυλακισμένους απ’ την Πολιτική Ορθότητα, την οποία κάποιοι πολεμάμε, ακριβώς για να μην μας γλεντάνε μετά όλοι αυτοί οι new age ακροσοσιαλιστές “βαρύμαγκες”, κάνοντας τη δήθεν “επανάσταση” του ποδιού στο τραπεζάκι, μια “επανάσταση” στην οποία ήταν πρωτοπόροι οι δικοί μας οι Κατσαπλιάδες, πλέοντας μόνιμα με τα πόδια τους σε 2 βάρκες, με τα γνωστά για τη χώρα μας αποτελέσματα.

Να υπενθυμίσω εδώ και την άλλη πλευρά, αυτήν του Εμμ.Μακρόν, με τις δικές του φωτός με ημίγυμνους μετανάστες που έκαναν χειρονομίες στις κάμερες, οι οποίες όμως τότε για τους Πολιτικο~ορθίστας ήταν “χαριτωμένες”.

Κάποια στιγμή, ίσως κάποιοι καταλάβουν τι ακριβώς κάνει ο Αρκάς και μερικοί άλλοι εδώ μέσα, σε μια προσπάθεια ώστε να μην βρισκόμαστε μόνιμα εντελώς εκτός θεματος, με κραξίματα για απρεπείς “συμπεριφορές” και “λεξούλες”, χωρισμένοι απ’ το πουθενά σε 2 ψεκασμένα στρατόπεδα, τα οποία έχουν αφήσει το γήπεδο και έχουν πάει παραδίπλα, σε ένα συνεχές επικοινωνιακό ζέσταμα για Ορθοχουλιγκάνους, οι οποίοι τώρα με το τσαμπέ εισιτήριο του διαδικτύου, αφού πρώτα ψηφίζουν κάποιους, μετά κράζουν για “συμπεριφορές” τους “άλλους”, κάτι το οποίο είδαμε π.χ. και με την κριτική στα “γένια του Κυριάκου” και στο “ντύσιμο της Μαρέβας”, απ’ αυτούς που κυκλοφορούσαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο επί 4μιση χρόνια με παντόφλες.

Όταν μπεις στον χορό του “τι είναι Ορθό και τι όχι”, σε ζητήματα που οι Δυτικές Κοινωνίες έχουν λύσει -και νομικά- επιτυχώς εδώ και δεκαετίες, οι στροφές μέσα στη νέα αυτή Παγκόσμια Βλακεία του Πρώτου Κόσμου, θα σταματήσουν μόνο όταν μας καταπιεί όλους ο Τρίτος.

Διότι όπως βλέπετε, έχουν καταφέρει κάποιοι, αντί να ασχολούμαστε με το τι συζητήθηκε, να ασχολούμαστε με τα backstage πόδια στα designer τραπεζάκια.