Σκέφτηκα πολύ πριν κάνω αυτή την ανάρτηση.
Γνωρίζω ότι η πλειοψηφία των χρηστών του f/b δεν μπαίνει στην διαδικασία να διαβάζει μακροσκελή άρθα, διατάξεις και ψηφίσματα, αλλά αρκείται να διαβάζει επικεφαλίδες και “πιασάρικες” μικρές αναρτήσεις, συνήθως συνθηματολογικού περιεχομένου…
Είχα να κάνω δύο επιλογές:
Ή να εναρμονίζομαι με αυτού του είδους τις αναρτήσεις και να γίνομαι ευχάριστος στους φίλους και τους φίλους των φίλων,
ή να μην αλλωτριωθώ σαν χαρακτήρας και να λέω πάντα την γνώμη μου!
Προτίμησα το δεύτερο γνωρίζοντας και τις επιπτώσεις!

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Το θέμα που θα αναφερθώ σήμερα είναι το περιβόητο ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Κομμουνισμού!
Θα έχετε δεί ότι και εγώ έκανα σχετική ανάρτηση επαινώντας την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την στάση της!
Την επόμενη ημέρα που αναρτήθηκε το ψήφισμα στα ΜΚΔ, κάθισα και το διάβασα όλο.

Ειλικρινά δύσκολο κείμενο για έναν 64άρη μη νομικό!
Εκείνο όμως που είδα και κατάλαβα καλά ήταν το άρθρο 20 του ψηφίσματος το οποίο λέει… copy paste: “20. Καλεί τα κράτη μέλη να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τις διατάξεις της απόφασης πλαισίου του Συμβουλίου, ούτως ώστε να καταπολεμήσουν τις οργανώσεις που διαχέουν τη ρητορική του μίσους και τη βία στους δημόσιους χώρους αλλά και επιγραμμικά, και, με παράλληλο σεβασμό της εγχώριας έννομης τάξης και δικαιοδοσίας, να απαγορεύσουν ουσιαστικά τις νεοφασιστικές και νεοναζιστικές ομάδες και κάθε άλλο ίδρυμα ή ένωση που εξαίρει και εξυμνεί τον ναζισμό και τον φασισμό ή κάθε άλλη μορφή ολοκληρωτισμού·”

Καταλαβαίνετε εάν το ψηφίζαμε θα έπρεπε να τεθούν εκτός Νόμου αυτόματα η Χ.Α. και το ΚΚΕ !

Δυστυχώς και το λέω έγκυρα, ΔΕΝ υπήρχε η δυνατότητα να ψηφίσουμε κατ’άρθρο !
Δεν στέκομαι στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που νομιμοποίησε το ΚΚΕ, ούτε στις προσωπικές μου απόψεις έχοντας πολεμήσει ιδεολογικά τον Κομμουνισμό και τον Ναζισμό σε όλα τα επίπεδα.

Πάντα πίστευα αυτό που είπε η Evelyn Beatrice Hall: “Διαφωνώ με αυτό που λές, αλλά θα προασπίσω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λές”!

Σκέφτομαι εάν σήμερα αποφασίζαμε να θέσουμε εκτός Νόμου το οποιοδήποτε κόμμα, θα ωφελούσε την πορεία που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει η Χώρα ;
Πιστεύω το αντίθετο !
Θα ξεκινούσε μεγάλη πολιτική αναταραχή και η πολιτική αντζέντα θα άλλαζε άρδην !
Όσοι δεν βαριούνται ας αναζητήσουν το ψήφισμα στη Google !

Πήρα ασπίδα, ετοιμάζω μια ρακή και περιμένω σχόλια…