Home Πολιτική Χυλόπιτα από Γραμματικάκη σε ΣΥΡΙΖΑ

Χυλόπιτα από Γραμματικάκη σε ΣΥΡΙΖΑ

Οριστικά έκλεισε το θέμα της συμμετοχής του πρώην πρύτανη και ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη, ρίχνοντας «χυλόπιτα» στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο κ. Γραμματικάκης έχοντας συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε πως την απόφαση μη συμμετοχής υπήρξε προσωπική και σύμφωνη με τις αξίες του.

Σχετικές Ειδήσεις

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Γραμματικάκη

«Σύμφωνα με «διαρροές» στα Μέσα Ενημέρωσης, το όνομα μου κυκλοφορεί επί ημέρες ανάμεσα σε εκείνα, τα αξιόλογα, που προορίζονται για μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Φιλικές και ανεπίσημες κρούσεις είχα ασφαλώς από σημαντικά στελέχη του. Το όνομα μου όμως βρέθηκε σε μια αξιοθαύμαστη πολιτική αρένα χωρίς καμιά επίσημη ενημέρωση ή δική μου πρόθεση. Όπως είχα χρέος επεδίωξα να έχω μια άμεση επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για να εκφράσω και τις δικές μου αντιλήψεις.

Του εκδήλωσα λοιπόν κατά την επικοινωνία μας τις θερμές μου ευχαριστίες μου για την πρόθεση του να με τιμήσει με την εμπιστοσύνη του. Η παράταση όμως αυτής της εκκρεμότητας φρονώ, του είπα, ότι υπονομεύει τις δικές μου προθέσεις και το ήθος, ενώ παράλληλα δυσκολεύει τις κινήσεις του. Δεν θέλω να αποτελώ για κανένα απειλή, ούτε και αμφισβητώ τις άξιες κομματικές περγαμηνές. Τον ενημέρωσα λοιπόν για την δική μου απόφαση, που δεν είναι ασύνδετη από την πικρή πολιτική πορεία που είχε το Ποτάμι: Να αποφύγω, προς το παρόν τουλάχιστον, την ανάμιξη μου στην ενεργό πολιτική. Έχω την τύχη, προσέθεσα, να ολοκληρώνω αυτές τις ημέρες μια γόνιμη, νομίζω, θητεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και να έχω κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου και των εκεί συναδέλφων μου. Η επιθυμία μου είναι λοιπόν να παραμείνω ένας ενεργός πολίτης, με κύριο μέλημα την όποια συμβολή μου στην πορεία του τόπου, και την πίστη μου στις κοινωνικές αξίες.

Βεβαίωσα, επίσης, τον κ. Πρωθυπουργό, ότι, όπως έπραξα και με την συμφωνία των Πρεσπών, θα είμαι πάντα συμπαραστάτης σε κάθε επιδίωξη για το συμφέρον της πατρίδας. Και σε κάθε προσπάθεια για μεγαλύτερη κοινωνική δικαιοσύνη.

Οφείλω, τέλος, να ευχαριστήσω όλους εκείνους, τους πολλούς, που εξέφρασαν με κάθε τρόπο την ικανοποίηση τους για το ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας μου. Χάρις επίσης οφείλεται στους φίλους, που θεώρησαν χρέος τους να με ενημερώσουν για τα αρνητικά αισθήματα τους. Η απόφαση όμως για την μη συμμετοχή μου υπήρξε προσωπική και σύμφωνη με τις αξίες μου. Έχει λοιπόν, όπως συμβαίνει πάντα με τις δύσκολες μας αποφάσεις, την μελαγχολία αλλά και την ιδιαίτερη της περηφάνεια».

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ροή Ειδήσεων

Στη φυλακή ο εκατομμυριούχος που έκανε σεξ με 15χρονη στο ιδιωτικό του αεροσκάφος

Στη φυλακή ο εκατομμυριούχος που έκανε σεξ με 15χρονη στο ιδιωτικό του αεροσκάφος ΑρχικήΔιεθνήΣτη φυλακή ο εκατομμυριούχος που έκανε σεξ με 15χρονη στο ιδιωτικό του...

«Όχι Μαρτίνς σε αστρονομική πρόταση 2.500.000 ευρώ» • Tvkosmos

Λίγες ώρες μετά από το μπαράζ ανακοινώσεων για τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού (Σουντανί, Μπρούνο, Κάιπερς, Ντουρμισάι) «έσκασε» και είδηση με πολύ ενδιαφέρον για...

Αυστραλία: Σε ισχύ στη Βικτόρια νομοθεσία που επιτρέπει την ευθανασία για ασθενείς στο τελικό στάδιο

Η ιατρικά υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες του κόσμου Source link