Στο κίνημα #Metoo και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Η Υπουργός, ελέγχεται για την επιλογή που είχε κάνει, η οποία μάλιστα είχε γίνει με πολιτική παρέμβαση, ελέγχεται για την καθυστερημένη αντίδραση επί του θέματος, και φυσικά για την προβληματική διαχείριση που έκανε την προηγούμενη Παρασκευή. Οι ευθύνες, λοιπόν, αυτές πρέπει να αναληφθούν. Δουλειά της Υπουργού είναι να μην εξαπατάται», ανέφερε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στο «Θέμα 104,6» και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

«Το κίνημα #Metoo δεν πρέπει να κομματικοποιηθεί, ούτε να κιτρινίζεται, ούτε να γίνεται αντικείμενο χυδαίου διαλόγου. Το #Μetoo μπορεί πραγματικά, με την απαιτούμενη θεσμική και πολιτειακή στήριξη να φέρει στην επιφάνεια παθογένειες πολλών ετών, δομημένων στη βάση σχέσεων εξουσίας και εξάρτησης. Βλέπουμε κάποιους να προσπαθούν να οικειοποιηθούν το ζήτημα αυτό, να του βάλουν κομματικές ταμπέλες για να το αξιοποιήσουν μικροκομματικά», πρόσθεσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Δεν υπάρχει η λογική της συλλογικής ηθικής. Και μπορεί όλες οι ακραίες φωνές να έβρισκαν πρόσφορο έδαφος και να είχαν εκλογική απήχηση πριν από δέκα χρόνια, αλλά ελπίζω, σήμερα, με την κοινωνία να ωριμάζει, τα ακροατήρια της απόλυτης ισοπέδωσης με πολιτικές προεκτάσεις θεωριών συνωμοσίας να είναι ένα μικρά. Το να τσιμπήσεις μια μονάδα στις δημοσκοπήσεις είναι πολύ λίγο σε σχέση με τις πληγωμένες ψυχές που αναζητούν δικαίωση και προστασία», κατέληξε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here