Ασυνήθιστο και άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα δρόμου στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Γυναίκα ρεπόρτερ μιλούσε σε τηλεοπτικό σταθμό σε ζωνταν΄ή σύνδεση, οι δρομείς περνούσαν από πίσω της κι ένας από αυτούς τη «χούφτωσε» και φυσικά συνέχισε να τρέχει…

Σχετικές Ειδήσεις

Η δημοσιογράφος Αλεξαντρέα Μποζαρτζιάν του καναλιού WSAV TV ήταν εκείνη που μετέδιδε τα στοιχεία του αγώνα 10χλμ. κι όπως φαίνεται στο βίντεο ένας από τους δρομείς έκανε την απαράδεκτη κίνηση. Η δημοσιογράφος τα έχασε για λίγα δευτερόλεπτα πριν τελικά να συνεχίσει την μετάδοσή της αν και σοκαρισμένη με ό,τι της είχε συμβεί.

Η ίδια μάλιστα, σχολίασε αργότερα το περιστατικό με ανάρτησή της στο Twitter προς «τον άνδρα που μου χτύπησε τα οπίσθια».

«Με ντρόπιασες, με έκανες αντικείμενο. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοια συμπεριφορά είτε στη δουλειά της είτε οπουδήποτε. Την επόμενη φορά να είσαι πιο σωστός», έγραψε η Μποζαρτζιάν.

Βρήκε φυσικά τη συμπαράσταση με αμέτρητα μηνύματα, άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής τόνισαν ότι ήταν εντελώς απαράδεκτη κίνηση, ενώ χρήστες του Twitter έδωσαν και το όνομα του δρομέα, που πιστεύουν ότι έκανε την άσεμνη πράξη (Τόμι Κάλαγουεϊ).

Check out this jerk smacking a @WSAV reporter’s ass live on air. And sorry, that’s my kiddo making horribly timed weird noises in the background. pic.twitter.com/6tzi6P1Jbo

— Tonya (@GrrrlZilla) December 7, 2019

Source link