Αρχική Αθλητικά Χαλαβαζής και Πιαλόγλου, τι μηνιάτικο παίρνουν από τον Ιβάν; • Tvkosmos

Χαλαβαζής και Πιαλόγλου, τι μηνιάτικο παίρνουν από τον Ιβάν; • Tvkosmos

Αλλιώς θα σ’ τα πω εγώ. Ούτε με τις ΙΚΕ και τις Βίαλαντ θα μπλέξω, ούτε με την RFA και τον κομιστή τον Σαλαπατζίδη πώς τον λένε, ούτε τον Χαλαβαζή. Αυτά τα γράφουνε όλοι.

Σχετικές Ειδήσεις

Για τον Ιβάν θα σου πω εγώ. Έχει μοναδική ευκαιρία να τον ξεφτιλίσει τον Μαρινάκη. Να τον κολλήσει στον τοίχο μ’ αυτά που έβγαλε το ΟΝΕ, ότι ο Ιβάν πήρε την Ξάνθη και τα προπονητικά κέντρα. Να τον διασύρει στην κοινή γνώμη τον Μαρινάκη. Όπως το ακούς.

Εγώ, δηλαδή, έτσι κι ήμουνα Ιβάν, μόλις έσκαγε το θέμα αυτό με το ΟΝΕ θα έβγαζα μία ανακοίνωση. Κυρίες και κύριοι δημοσιογράφοι, εγώ με τον κύριο Πανόπουλο και τον κύριο Συγγελίδη θα δώσουμε αύριο ανοικτή συνέντευξη Τύπου στο τάδε ξενοδοχείο της Αθήνας. Καλούμε όλους τους δημοσιογράφους να είναι εκεί. Δεκτoί και φίλαθλοι απλοί.

Έτσι είναι. Παστρικά πράγματα. Καλείς τον Τύπο, καμιά δεκαριά δικηγόρους κι αρχίζεις. Κύριοι, ο Μαρινάκης λέει αυτό για το προπονητικό κέντρο. Ιδού τα ντοκουμέντα, ότι δεν είναι έτσι. Πάρτε τα, σας τα έχουμε σε φωτοτυπίες, να και τα πρωτότυπα.

Πάμε παρακάτω. Ο κύριος Μαρινάκης ισχυρίζεται ότι η Ξάνθη είναι δική μου. Ορίστε τα χαρτιά, ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Κι ό,τι διευκρινίσεις θέλετε, να απευθυνθείτε στους δικηγόρους, είναι εντεταλμένοι να σας ενημερώσουν πλήρως. Τα σώβρακα θα του έπαιρνε του Μαρινάκη ο Ιβάν. Αδιάβαστο θα τον έστελνε.

Αντί, λοιπόν, ο Ιβάν να κάνει στο τσακ-μπαμ μία συνέντευξη Τύπου, βγάζει ανακοινώσεις ότι θα μιλήσουνε τα δικαστήρια. Ότι τα κάνει αυτά ο Ολυμπιακός επειδή χάνει το πρωτάθλημα. Πιάσε το αυγό και κούρευτο, δηλαδή. Ποια δικαστήρια και παπαριές. Ένα κι ένα κάνουν δύο.

Και βάζει το Σαββιδοτεχνείο να γράφει ένα κάρο παπαριές, ότι τρέμουν στον Ολυμπιακό ότι θα χάσουνε το πρωτάθλημα. Από άλλο ανέκδοτο το Σαββιδοτεχνείο.

Κι εντάξει. Σανό κάθε μέρα τζάμπα δίνουν στον λαό του ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει ότι όλος ο λαός του ΠΑΟΚ τα χάφτει ό,τι του λέει ο Κόλκας κι οι άλλοι Σαββιδοτέχνες.

Βέβαια, με τον Χαλαβαζή να τα παίρνει από την εταιρεία του και συγχρόνως να είναι ιδιοκτήτης της Ξάνθης, είναι λίγο δύσκολο να δώσει συνέντευξη, γιατί μπορεί κάποια παλιόπαιδα, δημοσιογράφοι, να τον ρωτήσουν τι μισθό δίνει στον πρόεδρο και στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ξάνθης…

Να σου πω τι έπαιξε με τον Ιβάν. Στον Μητσοτάκη πήγε, γνωστό είναι αυτό. Δεν πήγε για κουβέντα. Με υφάκι πήγε ο Ιβάν, όπως σ’ το λέω. Ότι θέλω γήπεδο στην Τούμπα, ν’ αναλάβει το κράτος και το Καυτανζόγλειο. Θα το φτιάξουμε, του λέει ο Μητσοτάκης.

Θέλω και το Πόρτο Καρράς. Μάλιστα. Πάρ’ το, του λέει ο Μητσοτάκης. Ο Ιβάν δεν ήθελε μόνο το συγκρότημα. Ήθελε και το βουνό. Όπως το ακούς.

Ήθελε να πάρει και το βουνό, που είναι δασική έκταση, για να χτίσει βίλες για Ρώσους ολιγάρχες. Όπως στη Σοβιετική Ένωση τα ανώτερα κομματικά στελέχη είχαν τις ντάτσες τους κι οι εργάτες ψοφάγανε από την πείνα, έτσι κι ο Ιβάν. Ήθελε να χτίσει στο δάσος.

Σου λέει ο Ιβάν, έχω τόσο λαό πίσω μου, που άμα του πω θα πέσουνε στη φωτιά, θα ζητήσει ό,τι γουστάρω. Κι αν είναι βουνό και θάλασσα μαζί. Κι αν είναι και δάσος, κανένα πρόβλημα.  Θα κόψουμε τα δέντρα να έχει ο κοσμάκης ξύλα για το τζάκι τον χειμώνα.

Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να του δώσει δάσος. Οι εποχές Πάχτα πέρασαν. Ολόκληρο ΠΑΣΟΚ έριξε ο Πάχτας για το δάσος στη Χαλκιδική. Κι ο Ιβάν έφυγε, την έκανε από κούπες.

Κι όπως έγραψε η «Α», ο Μητσοτάκης του είπε ότι θα το φτιάξει το γήπεδο, αλλά κομμένα αυτά τα Σαββιδοτεχνικά ότι ο Μαρινάκης είναι ο κανονικός πρωθυπουργός και άλλες τέτοιες παπαριές.

Να σ’ το πω κι αυτό. Και τι θα κάνανε οι Αμερικανοί, ρε, με σταυρωμένα τα χέρια θα καθόντουσαν; Άπαξ κι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και την Αμερική, ο καθένας δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Κι ο πρωθυπουργός ο ίδιος να είσαι.

Πάμε παρακάτω. Ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα με τσαμπουκά. Ήθελε να φτιάξει ένα δικό του σύστημα. Αυτό έγινε. Ότι έχω πίσω μου τον ΠΑΟΚ, έριξα και χρήματα στο Μακεδονία Παλάς και τη ΣΕΚΑΠ, πήρα και νταμπλ αήττητος, κι άρα αλωνίζω και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν. Δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι, μάστορα.

Πάμε παρακάτω. Στα ποδοσφαιρικά σ’ το γυρίζω. Εγώ σου λέω ότι τιμωρείται ο ΠΑΟΚ. Τον βρίσκουνε τον Σαββίδη μπόσικο και του λένε σε πιάσαμε με την κατσίκα στον ώμο. Μάλιστα.

Τι χαμπάρια, μάστορα; Θα βγάλει καμία ανακοίνωση ότι μας αδίκησε το κράτος των Αθηνών; Άπαξ και το κάνει αυτό το πράγμα, χωρίστηκε η Ελλάδα στα δύο. Αυτό έχω να σου πω εγώ.

Έτσι είναι. Σάμπως τον ενδιαφέρει τον άλλονα, αν ο Σαββίδης παρανόμησε; Στα παπάρια του. Εγώ πήρα νταμπλ αήττητος και νταμπλούχος σου λέει ο άλλος. Και το αθηναϊκό κράτος πάει να τον φάει το Σαββίδη.

Σταματιέται ο Κόλκας έτσι και τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ;  Με τίποτα, σου λέω εγώ. Πιο εύκολο να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο ο γκαρντ Θοδωρής Τσιλούλης της Λάρισας, παρά τον Κόλκα. Η χαρά τους όλη οι Σαββιδοτέχνες.

Θα γράφουνε για το ναρκόπλοιο, για τα 20 χρόνια που ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα, ότι ακόμα να γίνει καμιά κίνηση για τον Τζήλο. Κι αφού δεν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, γιατί να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Άσχετα, τώρα, αν δεν έγιναν ακόμα τα δικαστήρια.

Έτσι είναι. Είναι ο άλλος 20 ετών επάνω στα ντουζένια του και θα κάτσει ν’ αναλύσει άμα ο Σαββίδης τον χρησιμοποίησε για να κάνει δουλειές; Στα παπόρια του και δυο αυγά Τουρκίας. Δεκάρα δεν δίνει. Ό,τι πει ο Σταύρος και κυρ-Σταύρος και αφέντης Κόλκας.

Κι όχι τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά δεν είναι κι ο Κοντονής στα πράγματα, για να τα ρεγουλάρει. Έτσι είναι. Ποιος Αυγενάκης, τώρα, μία δεν πιάνει μπροστά στον Χαραλάμπη Σταύρο Κοντονή. Άπαξ κι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα, τίποτα δεν θα γινότανε. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια και αριστερά.

Θα έβαζε διαιτητές που συμπαθεί ο ίδιος στο ντέρμπι, όπως έκανε και στο παρελθόν, και όλα καλά…

Βγαίνει, λοιπόν, ο Κοντονής ο Χαραλάμπης και σου λέει, εγώ το έβαλα σε μια ρότα το ποδόσφαιρο. Να νομίζεις, δηλαδή, ότι ζεις σε καμιά Αλάσκα ή σε καμιά Νέα Γουϊνέα.

Μάλιστα. Τι έκανε, δηλαδή, ο Κοντονής, με τον Αλέξη; Σου λέει, το παλιό καθεστώς έπαιζε με Μαρινάκη. Εμείς θα παίξουμε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Άπαξ κι ο Τσίπρας με τον Κοντονή ήθελαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο, ένα πράγμα θα κάνανε. Δεν θ’ αφήσανε στην απ’ έξω τον Μαρινάκη.

Αυτό πάει να πει ότι το παίζουμε στα ίσια και παλικαρίσια το παιχνίδι. Κι ο Μαρινάκης μέσα και σας καλώ στο γραφείο μου να το κουβεντιάσουμε. Όχι να τους καλεί μετά για να βγαίνει φωτογραφίες.

Τώρα, θα πεις, σάμπως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε και τίποτα άλλο από το να βγάζει φωτογραφίες; Σωστό αυτό. Άλλο θέλω να σου πω. Μ’ όλο αυτό το νταβαντούρι, με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, είδε κανένας καμία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ; Είδε κανένας τον Αλέξη να μιλάει; Είδε κανένας την Κατερίνα τη Νοτοπούλου και τον Φάμελλο; Όχι βέβαια. Κάνει τζιτζ.

Έτσι είναι οι πολιτικοί, όμως. Τη μία είναι με τον έτσι, την άλλη με το γιουβέτσι και την άλλη με το κοκορέτσι. Κι άμα, σου λένε, αποδειχτεί ότι ο Ιβάν την έχει κάνει στα μουλωχτά τη δουλειά με την Ξάνθη, γιατί να πάμε να εκτεθούμε; Το πολύ-πολύ να βγαίνουν τίποτα  Κοντονήδες και να κάνουνε δηλώσεις ότι ο Αυγενάκης είναι υπερασπιστής του Μαρινάκη.

Άπαξ, όμως, κι αποδειχτεί ότι ο Σαββίδης δεν έχει καμία σχέση, θα βγούνε όπως οι παπαρούνες την άνοιξη στα λιβάδια. Ότι ο Μητσοτάκης πήγε να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ για να κάνει τα χατίρια του Μαρινάκη και τα ρέστα. Το ξέρουνε καλά το ποίημα οι ΣΥΡΙΖΑίοι, το λένε κάθε μέρα για να μην το ξεχάσουνε.

Να σ’ το κλείσω. Άπαξ κι ο Σαββίδης έκανε την παπαριά, που εγώ εύχομαι να μην έχει κάνει και να είναι όλα συμπτώσεις, πάει να πει ότι είναι λίγος. Αυτό έχω να πω. Ερασιτέχνης. Απόλλων Ζαγκλιβερίου. Δεν τον έχω για τέτοιον, όμως. Σοβαρός είναι ο Ιβάν. Επιχειρηματίας που τον έγραψε και το Forbs.

Ο Γραμμένος διάβαζε «Το Λάθος» του Αντώνη Σαμαράκη

Της Πουλχερίας το μαγκάλι γίνεται μ’ αυτά που είπανε στο «ΟΝΕ». Να σ’ το πω κι αυτό το δημοσιογραφικό κι ας μην είμαι δημοσιογράφος.

Εγώ δεν θα γράψω ποτέ ότι έκανε αποκαλύψεις το κανάλι του Μαρινάκη. Εγώ γράφω τι ισχυρίζεται το κανάλι. Άλλο αποκαλύπτω, άλλο ισχυρίζομαι, έχει διαφορά. Οι δικαστές είναι αυτοί που θ’ αποφασίσουνε αν είναι αποκαλύψεις ή όχι.

Να μην ξεφύγω όμως. Ο Βάγγος ο Γραμμένος έχει να πει καμιά κουβέντα για όλο αυτό το πανηγύρι; Πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι. Πήγε να περάσει στο έτσι κόλπο για την πολυϊδιοκτησία και τον πιάσανε αυτοί οι Χούμπελ με την κατσίκα στον ώμο.

Έγινε λάθος, σου λέει ο Βάγγος ο Γραμμένος. Και τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Όπως ο άλλος πάει στο περίπτερο για τσιγάρα και δίνει δεκάευρω αντί για πεντάευρω, έτσι κι ο Βαγγέλης προσπάθησε να περάσει κατά λάθος διάταξη που να επιτρέπει την πολυϊδιοκτησία.

Λάθος το ένα, λάθος και το άλλο. Έχει την εξήγησή του το λάθος. Διάβαζε τότε το βιβλίο του Αντώνη Σαμαράκη «Το Λάθος» και το μπέρδεψε με τη διάταξη για την πολυϊδιοκτησία.

Δεν του προκύπτει του Κυριάκου ενοχή Σαββίδη

Ο Κυριάκος Κυριάκος, Κυριάκος στο τετράγωνο που τον έγραφα, να μείνει έξω από το νταβαντούρι; Δεν μου προκύπτει, σου λέει ο ΚΙΝΑΛίστας Κυριάκος, ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέμα.

Μάλιστα. Και μετά, λέει ότι υπάρχουν τακτικοί δικαστές που θα το δουν. Αφού δεν σου προκύπτει, ρε μάστορα, ότι ο Ιβάν έχει θέμα, τότε τι τους θέλει τους δικαστές; Την έβγαλες μονάχος σου την απόφαση, πάει και τελείωσε.

Κι άμα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, τι θα λέει ο μετά ο Κυριάκος στο τετράγωνο; Ότι είναι αδικία για τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα λέει για να μαζέψει ψηφαλάκια η Φώφη. Υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να πει ότι από τη στιγμή που ασχολήθηκαν τακτικοί δικαστές, ότι είναι δίκαιη η απόφαση; Όχι βέβαια.

Έτσι είναι. Πολιτικός είναι ο Κυριάκος στο τετράγωνο. Πρώτα έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αλλά άμα βγάλει καμία απόφαση εις βάρος του, τότε αλλάζει η πλάκα και μιλάει για αδικίες, πολιτικές διώξεις και άλλες τέτοιες παπαριές.

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Στάση αποτροπής και ενημέρωση ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για τα ελληνοτουρκικά

Στάση αποτροπής και ενημέρωση ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για τα ελληνοτουρκικά • Tvkosmos Source link

Φιρί-φιρί για τα 600 κρούσματα ανά ημέρα • Tvkosmos

Την ανάγκη να τηρούνται με συνέπεια τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης του κορωνοϊού επισήμανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού...

Ξέφυγαν και στο διαδίκτυο οι Τούρκοι για ΠΑΟΚ, Ελλάδα • Tvkosmos

Από Α. Φ. 14:18 - 10/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 14:19 - 10/08/2020 Μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί σε μονό...