Αρχική Πολιτική Μπουτσικάκης: «Η Ν.Δ. έχει τις πολιτικές λύσεις»

Μπουτσικάκης: «Η Ν.Δ. έχει τις πολιτικές λύσεις»

Τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή των Καμινίων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής χθες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Α΄ Πειραιά και Νήσων, Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Μέσα από μια ζεστή και φιλική συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και η περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι κάτοικοι των Καμινίων είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την καθημερινότητα που «κρύβει» μια σειρά προβλημάτων τα οποία κατά τα τελευταία χρόνια οξύνθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Ειδικά το αίσθημα ανασφάλειας που αντιμετωπίζουν λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας αλλά και η υπερβολική φορολογία οδηγεί σε συνεχή μαρασμό την περιοχή και δυσκολεύει τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης τους.

Ο Χριστόφος Μπουτσικάκης εκφράζοντας την απόλυτη κατανόηση των θεμάτων που αναφέρθηκαν επεσήμανε ότι «η χώρα είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να υποδεχθεί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό συνεπάγεται άμεση εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών ώστε να αποκατασταθεί πρωτίστως το αίσθημα ασφάλειας».

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να αναφερθεί διεξοδικά στο πρόγραμμα την Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο περιλαμβάνονται ειδικά οικονομικά κίνητρα και ελαφρύνσεις που θα αλλάξουν τη ζωή των πολιτών και θα δώσουν νέα πνοή και στους κατοίκους των Καμινίων ώστε να μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα, να επιχειρήσουν σε ευνομούμενο περιβάλλον και να ευημερήσουν στον τόπο τους χωρίς να επωμίζονται τις άδικες και αχρείαστες οικονομικές πολιτικές.

Προηγούμενο άρθροΠόσο απαραίτητα ήταν τα Μνημόνια;Επόμενο άρθροΓεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο»

Source link

Ροή Ειδήσεων

Πήραν μπροστά οι μηχανές της οικοδομής

Μεγάλη αύξηση 60,5% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Σεπτέμβριο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, εκδόθηκαν 1.316 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν...

Να μπει στο κόλπο της πρόκρισης το Περιστέρι κόντρα στη Γκαζιαντέπ • Tvkosmos

BCL: Να μπει στο κόλπο της πρόκρισης το Περιστέρι κόντρα στη Γκαζιαντέπ • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάBCL: Να μπει στο κόλπο της πρόκρισης το Περιστέρι κόντρα στη...

«Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία όποτε απαιτηθεί»

«Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία όποτε απαιτηθεί» ΑρχικήΠολιτική«Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία όποτε απαιτηθεί» Source link

Σε πλήρη λειτουργία από 1ης Ιανουαρίου το “112”

Σε πλήρη λειτουργία τίθεται από 1ης Ιανουαρίου ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς θα...