Τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή των Καμινίων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής χθες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Α΄ Πειραιά και Νήσων, Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Μέσα από μια ζεστή και φιλική συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και η περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι κάτοικοι των Καμινίων είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την καθημερινότητα που «κρύβει» μια σειρά προβλημάτων τα οποία κατά τα τελευταία χρόνια οξύνθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Ειδικά το αίσθημα ανασφάλειας που αντιμετωπίζουν λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας αλλά και η υπερβολική φορολογία οδηγεί σε συνεχή μαρασμό την περιοχή και δυσκολεύει τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης τους.

Ο Χριστόφος Μπουτσικάκης εκφράζοντας την απόλυτη κατανόηση των θεμάτων που αναφέρθηκαν επεσήμανε ότι «η χώρα είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να υποδεχθεί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό συνεπάγεται άμεση εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών ώστε να αποκατασταθεί πρωτίστως το αίσθημα ασφάλειας».

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να αναφερθεί διεξοδικά στο πρόγραμμα την Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο περιλαμβάνονται ειδικά οικονομικά κίνητρα και ελαφρύνσεις που θα αλλάξουν τη ζωή των πολιτών και θα δώσουν νέα πνοή και στους κατοίκους των Καμινίων ώστε να μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα, να επιχειρήσουν σε ευνομούμενο περιβάλλον και να ευημερήσουν στον τόπο τους χωρίς να επωμίζονται τις άδικες και αχρείαστες οικονομικές πολιτικές.

Προηγούμενο άρθροΠόσο απαραίτητα ήταν τα Μνημόνια;Επόμενο άρθροΓεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο»

Source link