Χάνει την μπάλα ο Κούγιας όταν κάνει δηλώσεις για το ποδόσφαιρο.

Σχετικές Ειδήσεις

Λες και είναι άλλος άνθρωπος από εκείνον που εμφανίζεται στις δικαστικές αίθουσες και μαγεύει με τις αγορεύσεις του. Όταν καταπιάνεται με την… μπαλίτσα, ο Αλέξης μετατρέπεται σε απλό θνητό.

Το αντιλήφθηκαν όσοι διάβασαν τη δήλωσή του για την αντιπροσωπεία των διαιτητών που συναντήθηκε με τον Βάγγο Γραμμένο και τον Μηνά Λυσάνδρου. Ειδικά η αναφορά του στον Θανάση Τζήλο προκάλεσε εύλογες απορίες που εκθέτουν κόσμο.

«Θανάση, λυπάμαι πολύ για σένα, αλλά κυρίως για τα όσα έχω πει όταν σε κυνηγούσε η παράγκα», είπε μεταξύ άλλων ο Κούγιας. Πολλοί διερωτήθηκαν τι ακριβώς εννοούσε ο Αλέξης. Και για να μη σας βάζουμε κι εσάς σε σκέψεις, το κάνουμε λιανά.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Λαρισαίος ρέφερι αποφοίτησε από τη σχολή διαιτησίας στην Ξάνθη το 2002. Το 2005 άρχισε να σφυρίζει στη Δ΄ Εθνική και το 2007 αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος διαιτητής στη Γ΄.

Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και έγινε διαιτητής της Λάρισας. Από το 2011 αγωνίστηκε στη Football League.

Πότε κυνηγούσε η παράγκα τον Τζήλο; Από το 2002 έως το 2005; Εκείνα τα χρόνια κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο Κούγιας. Τον έχει και πελάτη του.

Ο Βασιλομπίλαρος έμεινε παντοδύναμος έως το 2009. Είχε χτίσει ο Γκαγκάτσης παράγκα; Εμείς θέτουμε το ερώτημα με βάση τη δήλωση του Κούγια.

Έπειτα ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Μήπως εννοούσε αυτόν ο Αλέξης; Ή αναφέρθηκε ο Κούγιας στις θητείες των Σαρρή και Γκιρτζίκη που διερευνώνται και από τη Δικαιοσύνη μετά από κατάθεσή του;

Μπάχαλο τα έκανε για άλλη μια φορά ο Αλέξης. Μπροστά στην επιθυμία του να πει κάτι, τους έβαλε όλους σε ένα τσουβάλι και άντε τώρα να τους ξεμπλέξει.

Source link