Αρχική Κόσμος Baby Sussex: Από τον ταγματάρχη του στον στρατό ονόμασε ο Χάρι τον...

Baby Sussex: Από τον ταγματάρχη του στον στρατό ονόμασε ο Χάρι τον γιο του «Άρτσι»

Δεν ήταν ο… γάτος της μαμάς του Μέγκαν, ούτε ο ήρωας από το ομώνυμο κόμικ που έδωσε στο όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ το όνομα «Άρτσι».
Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Χάρι ονόμασε το γιο του Άρτσι για να τιμήσει τον ταγματάρχη του στο βρετανικό στρατό.

Ο δούκας του Σάσεξ όσο υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό είχε ως ταγματάρχη τον Τομ Άρτσερ Μπάρτον, που όμως ήταν γνωστός ως «Άρτσι». Ειδικά ο Χάρι αποκαλεί τον άνθρωπο αυτό τον «βράχο του», το στήριγμά του δηλαδή.
Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι αποδίδει στον ταγματάρχη την δυνατότητα που είχε να υπηρετήσει στο μέτωπο του Αφγανιστάν το 2008, κάτι που τον έκανε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας σε μια τέτοια θέση, μετά τον θείο του πρίγκιπα Άντριου, που ήταν πιλότος ελικοπτέρων στα Φόκλαντς το 1982.

Ο Χάρι και ο διοικητής του ανέπτυξαν πολύ στενούς δεσμούς, που συνεχίστηκαν και εκτός στρατεύματος, όταν το 2011 ταξίδεψαν μαζί στην Αφρική στο πλαίσιο προγράμματος δημιουργίας σχολείων.
«Είναι ευρέως γνωστό στους κύκλους του στρατού και στο περιβάλλον του Αρτσι, ότι το όνομα του νεογέννητου είναι μια κίνηση προς αυτόν», είπε μία πηγή στην Sun.
«Ο Αρτσι ήταν ο «βράχος» του Χάρι και έπαιξε κύριο ρόλο στο να πάει στο Αφγανιστάν, που ήταν πάντα το όνειρο του Χάρι, το να υπηρετήσει στο μέτωπο. Οι δύο άντρες έχουν κρατήσει επαφή και ο Άρτσι έχει γνωρίσει πολλά μέλη της οικογένειας του Χάρι, μεταξύ των οποίων και η Μέγκαν. Είναι μια απίστευτη τιμή, αλλά ο Αρτσι είναι ένας απίστευτα σεμνός τύπος και δεν θα περηφανευτεί γι’ αυτό», πρόσθεσε στην εφημερίδα η ίδια πηγή.
Ο 41χρονος ταγματάρχης, πατέρας τριών παιδιών, βραβεύτηκε με το Μετάλιο Μακράς Υπηρεσίας και Καλής Επαφής πέρυσι, ενώ ήταν καλεσμένος φυσικά στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν όπως ήταν και στον γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ, το 2011.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Συνάντησεις του πρωθυπουργού με εκπροσώπους εταιρειών τηλεπικοινωνιών και ενέργειας

Συνάντησεις του πρωθυπουργού με εκπροσώπους εταιρειών τηλεπικοινωνιών και ενέργειας • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΣυνάντησεις του πρωθυπουργού με εκπροσώπους εταιρειών τηλεπικοινωνιών και ενέργειας Source link

Τραγικό θάνατο βρήκε υλοτόμος που έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων

Δράμα: Τραγικό θάνατο βρήκε υλοτόμος που έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων ΑρχικήΕλλάδαΔράμα: Τραγικό θάνατο βρήκε υλοτόμος που έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων Source link

Η Άγκυρα απέρριψε τις αποφάσεις της ΕΕ για Συρία και κυπριακή ΑΟΖ

Η Άγκυρα απέρριψε τις αποφάσεις της ΕΕ για Συρία και κυπριακή ΑΟΖ ΑρχικήΔιεθνήΗ Άγκυρα απέρριψε τις αποφάσεις της ΕΕ για Συρία και κυπριακή ΑΟΖ Source link...

Στον «αέρα» η συμμετοχή του Νόουλς στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο BCL • Tvkosmos

Στον «αέρα» η συμμετοχή του Νόουλς στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο BCL • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΣτον «αέρα» η συμμετοχή του Νόουλς στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο...

Κανείς στην Ευρώπη δεν περνά αυτό που περνάμε με το προσφυγικό • Tvkosmos

Ρουσόπουλος: Κανείς στην Ευρώπη δεν περνά αυτό που περνάμε με το προσφυγικό • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΡουσόπουλος: Κανείς στην Ευρώπη δεν περνά αυτό που περνάμε με...