Αρχική Κόσμος Baby Sussex: Από τον ταγματάρχη του στον στρατό ονόμασε ο Χάρι τον...

Baby Sussex: Από τον ταγματάρχη του στον στρατό ονόμασε ο Χάρι τον γιο του «Άρτσι»

Δεν ήταν ο… γάτος της μαμάς του Μέγκαν, ούτε ο ήρωας από το ομώνυμο κόμικ που έδωσε στο όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ το όνομα «Άρτσι».
Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Χάρι ονόμασε το γιο του Άρτσι για να τιμήσει τον ταγματάρχη του στο βρετανικό στρατό.

Ο δούκας του Σάσεξ όσο υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό είχε ως ταγματάρχη τον Τομ Άρτσερ Μπάρτον, που όμως ήταν γνωστός ως «Άρτσι». Ειδικά ο Χάρι αποκαλεί τον άνθρωπο αυτό τον «βράχο του», το στήριγμά του δηλαδή.
Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι αποδίδει στον ταγματάρχη την δυνατότητα που είχε να υπηρετήσει στο μέτωπο του Αφγανιστάν το 2008, κάτι που τον έκανε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας σε μια τέτοια θέση, μετά τον θείο του πρίγκιπα Άντριου, που ήταν πιλότος ελικοπτέρων στα Φόκλαντς το 1982.

Ο Χάρι και ο διοικητής του ανέπτυξαν πολύ στενούς δεσμούς, που συνεχίστηκαν και εκτός στρατεύματος, όταν το 2011 ταξίδεψαν μαζί στην Αφρική στο πλαίσιο προγράμματος δημιουργίας σχολείων.
«Είναι ευρέως γνωστό στους κύκλους του στρατού και στο περιβάλλον του Αρτσι, ότι το όνομα του νεογέννητου είναι μια κίνηση προς αυτόν», είπε μία πηγή στην Sun.
«Ο Αρτσι ήταν ο «βράχος» του Χάρι και έπαιξε κύριο ρόλο στο να πάει στο Αφγανιστάν, που ήταν πάντα το όνειρο του Χάρι, το να υπηρετήσει στο μέτωπο. Οι δύο άντρες έχουν κρατήσει επαφή και ο Άρτσι έχει γνωρίσει πολλά μέλη της οικογένειας του Χάρι, μεταξύ των οποίων και η Μέγκαν. Είναι μια απίστευτη τιμή, αλλά ο Αρτσι είναι ένας απίστευτα σεμνός τύπος και δεν θα περηφανευτεί γι’ αυτό», πρόσθεσε στην εφημερίδα η ίδια πηγή.
Ο 41χρονος ταγματάρχης, πατέρας τριών παιδιών, βραβεύτηκε με το Μετάλιο Μακράς Υπηρεσίας και Καλής Επαφής πέρυσι, ενώ ήταν καλεσμένος φυσικά στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν όπως ήταν και στον γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ, το 2011.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Ο Μητσοτάκης στην Πάτρα για έλεγχο, Αλβέρτο κι έναν «πονηρό» ΝΔκράτη • Tvkosmos

Ο Μητσοτάκης στην Πάτρα για έλεγχο, Αλβέρτο κι έναν «πονηρό» ΝΔκράτη • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟ Μητσοτάκης στην Πάτρα για έλεγχο, Αλβέρτο κι έναν «πονηρό» ΝΔκράτη Source link...

Στο ΟΡΕΝ τα «ορφανά» της ΕΡΤ, τροχιοδεικτικό βλήμα Ιβάν σε Μητσοτάκη • Tvkosmos

Στο ΟΡΕΝ τα «ορφανά» της ΕΡΤ, τροχιοδεικτικό βλήμα Ιβάν σε Μητσοτάκη • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΣτο ΟΡΕΝ τα «ορφανά» της ΕΡΤ, τροχιοδεικτικό βλήμα Ιβάν σε Μητσοτάκη Source link...

ο ΣΥΡΙΖΑ μας κορόιδεψε στους Παράκτιους • Tvkosmos

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ Από A. A. 18:09 - 18/08/2019 Τελευταία Ενημέρωση 18:41 - 18/08/2019 Σχετικές Ειδήσεις Το beach party στην Πάτρα με τους Παράκτιους Μεσογειακούς συνεχίζεται. Οι...

Χριστοδουλάκης: Προτείνουμε αναλογικότερο εκλογικό νόμο

«Η πρότασή μας για την αλλαγή του εκλογικού...

Οι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση • Tvkosmos

Οι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση Source link...