Αρχική Αθλητικά Αύριο η πρώτη συνάντηση των BIG 4 για το νέο αρχιδιαιτητή •...

Αύριο η πρώτη συνάντηση των BIG 4 για το νέο αρχιδιαιτητή • Tvkosmos

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο αρχιδιαιτητή. Αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ θα εγκαινιαστεί η διαδικασία επιλογής του νέου ξένου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τον οποίο θα επιλέξουν οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ της χώρας, δηλαδή η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ!

Οι «Big-4» έχουν ήδη επιλέξει τους εκπροσώπους τους, που θα αξιολογήσουν και εν τέλει θα ψηφίσουν το ποιος θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής.

Την ΑΕΚ θα την εκπροσωπήσει ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Τον Ολυμπιακό η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου. Τον Παναθηναϊκό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Τον ΠΑΟΚ ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε όλη την διαδικασία θα παρίστανται ως παρατηρητές και χωρίς δικαίωμα ψήφου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, ενώ υψηλόβαθμα στελέχη των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών θα παρακολουθούν τις εργασίες μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι υποψήφιοι στους οποίους έχουν καταλήξει FIFA και UEFA είναι τρεις. Η διαδικασία θα χωριστεί σε τρία στάδια που αντιστοιχούν σε 3 συναντήσεις.

Η πρώτη θα γίνει αύριο το μεσημέρι, όπου θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση του πλαισίου και των αρμοδιοτήτων, της γενικότερης συνεργασίας και των επόμενων συγκεκριμένων όρων που θα ισχύσουν κατά τη διαδικασία επιλογής. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν τα προφίλ των υποψηφίων, όπως αυτοί προτείνονται από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Η δεύτερη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη, όπου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των υποψηφίων. Η ιδιαιτερότητα εδώ είναι ότι οι υποψήφιοι αρχιδιαιτητές θα είναι εκείνη την ημέρα διαθέσιμοι για τη διεξαγωγή online συνεντεύξεων με τους εκπροσώπους των Big-4!

Η τρίτη και τελευταία συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή, όπου οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ θα κάνουν μεταξύ τους μυστική ψηφοφορία και θα εκλέξουν το νέο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Ο νέος αρχιδιαιτητής θα επιλέξει ο ίδιος τα άλλα δύο μέλη της νέας ΚΕΔ, που θα είναι επίσης ξένοι και ένας εξ αυτών θα είναι εξειδικευμένος σε θέματα VAR. Η σύμβαση που θα υπογράψουν και οι τρεις με την ΕΠΟ θα είναι διετής.

Η Ε.Ε. έχει εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Β. Γραμμένο να υπογράψει τη σύμβαση συνεργασίας με το νέο πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.

 

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Τεράστια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. κατά του παράνομου τζόγου • Tvkosmos

Τεράστια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. κατά του παράνομου τζόγου • Tvkosmos Source link

Το ξηρό λίπασμα που αιματοκύλισε τη Βηρυτό • Tvkosmos

ΝΙΤΡΙΚΟ ΑΜΜΩΝΙΟ: Το ξηρό λίπασμα που αιματοκύλισε τη Βηρυτό • Tvkosmos Source link

Μείνετε δυνατοί • Tvkosmos

Smoke rises after an explosion was heard in Beirut, Lebanon August 4, 2020. REUTERS/Issam Abdallah Οι εκρήξεις στον Λίβανο συγκλόνισαν την ανθρωπότητα. Περισσότεροι από 100...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έχασε τη μάχη ένας 92χρονος

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έχασε τη μάχη ένας 92χρονος - Στους 211 οι θάνατοι • Tvkosmos Source link