Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Η επιμονή και η εμμονή, αυτό που λαϊκά λέμε “κόλλημα”, οδηγεί σε αντιφάσεις που μας κάνει να απορούμε εάν ορισμένοι διαθέτουν έστω και την ελάχιστη φαιά ουσία που απαιτείται για να λειτουργήσει στοιχειωδώς φυσιολογικά ένας εγκέφαλος.

Ποιός δεν θυμάται τον πόλεμο που είχαν κηρύξει οι απανταχού τρεφόμενοι με FLIT για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA (Pfizer και Moderna);

Ξεκίνησαν με τα περιβόητα “τσιπάκια” και ότι θα μας άλλαζαν το DNA και κατέληξαν στο ότι βγήκαν γρήγορα και δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα!

Που να γνωρίζουν βέβαια όλοι αυτοί που ενημερώνονται από τα sites των Τράγκα, Βελόπουλου, Μακρή, Αντωνιάδη και Βόβολη, ότι αυτή η τεχνολογία εξελίσσεται από το 1970!

https://www.capital.gr/bloomberg-view/3507680/pos-to-mrna-pou-simera-nika-ton-koronoio-tha-nikisei-aurio-ton-karkino

Σήμερα λοιπόν και μετά τα ελάχιστα προβλήματα θρομβώσεων που παρουσίασαν τα παραδοσιακά παλαιάς τεχνολογίας εμβόλια, έχουν γίνει τιμητές των mRNA εμβολίων και διαμαρτύρονται γιατί δεν υπάρχουν αρκετές ποσότητες από αυτά για να χορηγούνται καθολικά στους πολίτες.
Και δεν έχουν ντροπή τουλάχιστον να το βουλώσουν!
Στρέφονται πλέον εναντίον σε κάθε τι νέο που μπορεί να βοηθήσει στον πόλεμο κατά της πανδημίας (self tests).

Αυτοί είναι πλέον η αιτία που κατά περιοχές η πανδημία επιμένει και ας μην ψάχνουν τις ευθύνες στους γύρω τους και στην Πολιτεία.
“Φωτεινό” παράδειγμα η Κοζάνη που είχε δώσει 12.575 σταυρούς στην “τιτανοτεράστια” Ραχήλ Μακρή!