Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Είναι γεγονός ότι κάθε εικόνα νεκρών και τραυματιών στον άμαχο πληθυσμό, είναι μιά γροθιά στο στομάχι κάθε πολιτισμένου ανθρώπου.

Ο πόλεμος δεν είναι play station που πολλοί νομίζουν και επιδιώκουν με κορώνες μέσω των ΜΚΔ.
Έχει πολύ αίμα!

Στην περίπτωση των Παλαιστινίων στην Γάζα, ο άμαχος πληθυσμός χρησιμοποιείται από την Χαμάς σαν ασπίδα προστασίας.
Οι εκτοξευτήρες των ρουκεττών που ρίχνουν κατά εκατοντάδες στα τυφλά στο Ισραήλ, βρίσκονται μέσα στον ιστό της πυκνοκατοικημένης πόλης.
Τα πυρομαχικά αποθηκεύονται σε σχολεία και νοσοκομεία κατά παράβαση κάθε κανόνα.

Όταν λοιπόν ακούμε ότι οι Ισραηλινοί “κτύπησαν” σχολεία, νοσοκομεία και υπάρχουν θύματα στον άμαχο πληθυσμό, να ξέρουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος.

Σε αυτές τις ώρες η τηλεοπτική προπαγάνδα είναι στα forte της αυστηρά ελεγχόμενη από όλες τις πλευρές.
Λίγοι κατάλαβαν την είδηση που διεύρευσε (σκόπιμα) από το Ισραήλ, περί επικείμενης χερσαίας επίθεσης και διαψεύστηκε μερικές ώρες αργότερα.

Ο σκοπός ήταν να μετακινηθούν οι μαχητές της Χαμάς από το ιστό της πόλης πρός τα υπόγεια τούνελ που χρησιμοποιούν σε περίπτωση χερσαίας επέμβασης των Ισραηλινών.
Ετσι βομβαρδίστηκαν τα τούνελ που βρίσκονται εκτός της πόλης, χωρίς να υπάρξουν θύματα στον άμαχο πληθυσμό.

Τα Εθνικά μας συμφέροντα είναι σαφώς στην συμμαχία και στήριξη του Ισραήλ καί όσοι ξαναθυμήθηκαν τις εποχές που οι “προοδευτικοί” κυκλοφορούσαν με την μαντήλα των Παλαιστινίων στον λαιμό τους, καλά είναι να ανατρέξουν στις δηλώσεις ευτυχίας των Παλαιστίων για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την όλη υποστήριξη που έχουν από την Τουρκία.

Ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι ο Ερντογάν χρησιμοποιώντας τον Μουσουλμανικό κόσμο και τον θρησκευτικό φανατισμό τους σε όλον τον κόσμο, θέλοντας να πείσει ότι είναι ο ηγέτης των απανταχού Μουσουλμάνων.

Σε αυτήν την συγκυρία άς διαλέξουν στρατόπεδο οι “Προοδευτικάριοι” της 10ετίας του ’80.

Εάν δεν θέλουν να στηρίξουν το Ισραήλ, τουλάχιστον ας το “βουλώσουν” για να μην κάνουν ζημιά στην Πατρίδα μας.