Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Δεν είναι δυνατόν πρίν από δυό ημέρες να εκθειάζουμε τον Χρυσοχοϊδη όταν συνέλαβε τους μπαχαλάκηδες μέσα στο Πολυτεχνείο και σήμερα να τον ψέγουμε επειδή δεν έσπασε στο ξύλο και δεν διέλυσε τους παρατρεχάμενους του Κουτσούμπα και του Βαρουφάκη.

Η απόφαση ήταν καθαρά πολιτική και είναι στο πλαίσιο της αποδόμησης της Αριστεράς που βλέπω ότι έχει αποφασίσει η Κεντροδεξιά.

Βλέπετε στην πάνω φωτογραφία ότι έχει βάλει απέναντί τους δόκιμους της ΕΛΑΣ και όχι τα ΜΑΤ!

Όποιος δεν συνδυάζει όλες αυτές τις κινήσεις με τις αναφορές του Μητσοτάκη στην Βουλή για την Εθνική Αντίσταση και το Πολυτεχνείο, δεν θα μπορέσει να βγάλει συμπέρασμα βλέποντας τα πράγματα αποσπασματικά.

Κανείς Κεντροδεξιός ηγέτης στο παρελθόν δεν άγγιξε αυτά τα “ιερά Τοτέμ” της Αριστεράς και μάλιστα από το βήμα της Βουλής!

Άς δούμε λοιπόν αναλύοντας τα γεγονότα ποιός βγήκε χθές κερδισμένος.

Υπήρχε μια νόμιμη και Συνταγματικά ορθή απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση της πορείας και των συγκεντρώσεων, που επιβεβαιώθηκε και από την απόφαση του ΣτΕ.
Από την άλλη η απόφαση του ΚΚΕ και του ΜΕρα25 να παραβιάσουν αυτήν την απόφαση.

Ποιός ήταν ο σκοπός τους;
– Να επιδιώξουν επεισόδια και στο τέλος να εμφανιστούν σαν θύματα της Κρατικής βίας!
– Να παρεισφρήσουν σε αυτά και οι γνωστοί μπαχλάκηδες και να καεί για μιά ακόμη φορά η Αθήνα.

Τελικά τι έγινε;
Απολαύσαμε το ρεζίλι του Βαρουφάκη καθισμένο στον δρόμο να διαμαρτύρεται και τον Κουτσούμπα με το Rolex να δείχνει το σκισμένο πουκάμισο του Παφίλη.

Έγιναν μερικές προσαγωγές και συλλήψεις και η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια γιατί υπάρχουν και οι ποινικές ευθύνες των διοργανωτών, βάσει του νόμου για τις απαγορεύσεις για την πανδημία.

Όποιος γυρίσει πίσω το μυαλό του στα επεισόδια στο Κουκάκι, θα καταλάβει ποιός κέρδισε πολιτικά από τα χθεσινά γεγονότα.

Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι στερούμαστε Δημοκρατίας και ότι οι απαγορεύσεις έγιναν για να μην ακουστεί το οποιοδήποτε πολιτικό μήνυμα.
Άλλωστε πολιτικές εκδηλώσεις έγιναν αρκετές και τηρήθηκαν τα μέτρα προφύλαξης για την πανδημία.