Αρχική Αθλητικά Αποτυχημένο θεωρεί τον Περέιρα ο Ζόραν Λάκοβιτς • Tvkosmos

Αποτυχημένο θεωρεί τον Περέιρα ο Ζόραν Λάκοβιτς • Tvkosmos

Αποτυχημένο θεωρεί τον Βίτορ Μέλο Περέιρα ο Ζόραν Λάκοβιτς, όπως αποκάλυψε στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Σέρβος παράγοντας και Νο3 ιεραρχικά στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες και τις «ζυμώσεις» στο θέμα της επιλογής του νέου αρχιδιαιτητή και να ετοιμάσει το τοπίο ενόψει των εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η συνάντηση του Λάκοβιτς με τον Αλαφούζο , ο οποίος συνοδευόταν από το νέο πρόεδρο της Super League κι αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ήταν η πρώτη επαφή, που είχε με τους ιδιοκτήτες των ομάδων της ελληνικής «Big-4», ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συζητήσεών του με όλους, είτε από κοντά, είτε με τηλεφωνική επαφή.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν «χτίσει» μία καλή σχέση την τελευταία διετία, με αρκετές συναντήσεις σε Αθήνα και Νιόν, κατά τις οποίες έχουν αναλύσει πολλάκις την κατάσταση γύρω απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και το θέμα της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού.

Ο Αλαφούζος τόνισε πως έγιναν βήματα προς τα μπροστά στο θέμα της διαιτησίας, απ’ την ημέρα που πέρασε υπό την «επιτροπεία» της UEFA, αν και κατέθεσε και συγκεκριμένες ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα και το έργο του Μέλο Περέιρα. Ενστάσεις με τις οποίες δεν διαφώνησε ο Λάκοβιτς, καθώς και η UEFA δεν κρίνει ως «επιτυχημένη» την εν Ελλάδι παρουσία του την τελευταία διετία και γι’ αυτό άλλωστε προχωράει στην αντικατάστασή του.

Για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του αρχιδιαιτητή από τον Αύγουστο και μετά, η UEFA σκέφτεται να καταλήξει σε τρεις υποψηφίους και να βάλει τα ονόματά τους σε «μυστική» ψηφοφορία στους ιδιοκτήτες των ομάδων της Big-4, για να αποφασίσουν οι ίδιοι (και) με δική τους «ευθύνη» για τον αντικαταστάτη του Περέιρα.

Για το θέμα των επικείμενων εκλογών στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε πως θα πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα είναι κοινής αποδοχής ή που θα συγκεντρώνει τουλάχιστον πάνω του τη θετική διάθεση της πλειοψηφίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να σταματήσει η ακραία «πόλωση» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Ο Μπουρνούς σιωπά και πάει για… αναδόμηση • Tvkosmos

Στο μπάχαλο που γίνεται στο ποδόσφαιρο, με τις αναδιαρθρώσεις, τις ανακοινώσεις των Χανίων, του Διαγόρα, του Λεβαδειακού, που ετοιμάζονται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο,...

Μεγαλύτερο πρόβλημα θα ’χει ο Κάκος • Tvkosmos

Υπέγραψε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΕΠΟ και εξαρχής επιβεβαίωσε την «Άποψη» για την πρόθεσή του να γίνει… χαλίφης στη θέση του Βαρούχα. Όπως ανέφεραν...

“Έφυγε” ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος • Tvkosmos

Από Μ. Δ. 20:01 - 05/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 20:31 - 05/08/2020 Πέθανε σήμερα σε ηλικία 49 ετών ο αθλητικός δημοσιογράφος, Παναγιώτης Κουτάκος.  Άνθρωπος ήπιων τόνων, καλοσυνάτος, ευγενής, άριστος...