Αρχική Ελλάδα Αποκάλυψη για τις πισίνες: Τι δεν υπέγραψε ο Αβραμόπουλος που ο ΣΥΡΙΖΑ...

Αποκάλυψη για τις πισίνες: Τι δεν υπέγραψε ο Αβραμόπουλος που ο ΣΥΡΙΖΑ το τερμάτισε;

Σχετικά με τις πισίνες των ξενοδοχείων

Γίνεται μεγάλη συζήτηση, και σωστά κατά τη γνώμη μας, λόγω της συχνότητας των πνιγμών και των ατυχημάτων στις πισίνες των ξενοδοχείων, το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία τους.

Για την ιστορία το Προεδρικό Διάταγμα του 2002 διασφάλιζε με βάση το νόμο του 1986, την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Το 2009 το αρμόδιο Υπουργείο Τουρισμού άλλαξε τις διατάξεις με νόμο, προκαλώντας τότε τη σφοδρή αντίδραση του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου!

Ως καθ’ ύλη αρμόδιος, ο σημερινός Επίτροπος στην Ε.Ε., δεν προσυπέγραψε το νόμο γιατί τον θεωρούσε επικίνδυνο! Μάλιστα, ζητούσε τότε να συνεργασθούν τα δύο Υπουργεία, Υγείας και Τουρισμού, ώστε να αναθεωρηθούν κάποιες από τις διατάξεις του.

Ακούστε τώρα το πιο ωραίο:

Το Υπουργείο Τουρισμού επί ΣΥΡΙΖΑ, με την υπ. Αρ. 7888/2017 κοινή υπουργική απόφαση σε εφαρμογή του νόμου 4442/2016 (πάλι ΣΥΡΙΖΑ), προβλέπει την αναγγελία έναρξης λειτουργίας ξενοδοχείων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και πισινών (το επίμαχο) χωρίς προηγούμενο έλεγχο! Μόνο με απλή δειγματοληψία !!!!

Τα σχόλια δικά σας…

Ροή Ειδήσεων

Ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο χρυσός Πετρούνιας • Tvkosmos

Ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο χρυσός Πετρούνιας • Tvkosmos Αρχικήtop7Ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο χρυσός Πετρούνιας Source link

«Η Ευρώπη δεν θα έπρεπε να διχάζεται απέναντι στις μεγάλες αποφάσεις» • Tvkosmos

Βαρβιτσιώτης: «Η Ευρώπη δεν θα έπρεπε να διχάζεται απέναντι στις μεγάλες αποφάσεις» • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΒαρβιτσιώτης: «Η Ευρώπη δεν θα έπρεπε να διχάζεται απέναντι στις...

Η προπαγάνδα για Βελλίδη, Κότνικ από το Σαββιδοτεχνείο • Tvkosmos

Από Α. Π. 15:44 - 22/02/2020 Τελευταία Ενημέρωση 19:57 - 21/02/2020 Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Πανιώνιο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Και δεν κουνήθηκε φύλλο. Ο...