Δεν έχουν capital controls τα όνειρα της Δανάης για τον Γιάνη

Από Ν. ΤΣ.
14:47 – 08/12/2019
Τελευταία Ενημέρωση 23:59 – 06/12/2019

Θέλει –λέει– να δει πρωθυπουργό τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της προηγούμενης εβδομάδας η Δανάη Στράτου και πολλοί που τη διάβασαν άρχισαν να σταυροκοπιούνται. Εξήγησε βέβαια το κορίτσι ότι στόχος δεν είναι η θέση, δεν είναι δηλαδή αυτοσκοπός το «οφίτσιο».

Σχετικές Ειδήσεις

Αντίθετα, διευκρίνισε ότι αν μέσω της πρωθυπουργοποίησης του Γιάνη επιτευχθούν στόχοι όπως το «να σταματήσουν τα παιδιά μας να αναγκάζονται να μεταναστεύουν», να αποδράσει η Ελλάδα «από τη φυλακή χρέους» και να πάψουν οι Έλληνες «να ασφυκτιούν σε μια Ευρώπη που αμαυρώνει την ίδια την εικόνα της και αποδομείται», τότε ναι, θα ήθελε να τον δει πρωθυπουργό.

Εξαιρώντας ότι αν μας μισήσει ποτέ τόσο πολύ ο Θεός και πρωθυπουργοποιηθεί ο Γιάνης με το ένα «ν», τότε δεν θα υπάρχει χώρα να υποδεχτεί 11 εκατομμύρια Έλληνες που θα αποδράσουν εν μία νυκτί από το… Βαρουφακιστάν, δεν είναι κακό να ελπίζει κάποιος. Κι ο Γκιωνάκης αγαπούσε μία 19 χρόνια στα «Κίτρινα γάντια» και συνέχιζε να ελπίζει, η Δανάη κι ο Γιάνης θα επιβάλουν capital controls –τι είπα ο παίχτης– στα όνειρά τους;

 

Source link