Σε ένα απίστευτο υβρεολόγιο εναντίον δημοσιογράφων- μη αρεστών στο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ- έχει επιδοθεί τις τελευταίες 48 ώρες ο Θανάσης Καρτερός, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα και εξ απορρήτων του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά δημοσίευσε ένα υβρεολόγιο εναντίον του “Γάμα”…χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο που στόχευε. Για τον Γάμα γράφει μεταξύ άλλων, αφού τον χαρακτηρίζει ψεύτη, συκοφάντη, δειλό και θρασύδειλο, ότι “έχει γίνει με τη μασέλα του σύμβολο της δημοσιογραφίας της αθλιότητας. Ή της αθλιότητας της δημοσιογραφίας”.

Οσοι διάβασαν προσεκτικά το κείμενο κατάλαβαν ότι αφορούσε τον δημοσιογράφο των Νέων Γιώργο Παπαχρήστο. Αλλωστε και ο ίδιος αυτό κατάλαβε, αφού σήμερα Παρασκευή γράφει στη στήλη του “Στίγμα” στα Νέα, ότι δημοσιεύει μια συγνώμη που του έστειλε στο παρελθόν η Αυγή, “αντί άλλης απαντήσεως σε απίστευτα εμετικό χυδαιογράφημα εις βάρος μου που φιλοξένησε στο προχθεσινό της φύλλο η άλλοτε σοβαρή εφημερίδα της ανανεωτικής αριστεράς”.

Ακολούθησε την επομένη νέα άρθρο στην Αυγή και πάλι, αυτή τη φορά εναντίον του Ηλία Κανέλλη, επίσης δημοσιογράφου της εφημερίδας Τα Νέα.

Που αφού τον περνάει γενεές 14, γράφει: “Ο Κανέλλης! Που δεν έδωσε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά του ποτέ για την αστική δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, να κάνει μαθήματα στην Αριστερά”. Και συνεχίζει: “Προσοχή όμως! Μας δίνει ο έξοχος δημοσιογράφος κι ένα έξοχο μάθημα για το πώς καλύπτουν την μπόχα και νοστιμίζουν τη δημοκρατία τους και τον Τύπο τους οι σημερινοί επικυρίαρχοι: με Κανέλλη!”

Source link