Σε ένα απίστευτο υβρεολόγιο εναντίον δημοσιογράφων- μη αρεστών στο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ- έχει επιδοθεί τις τελευταίες 48 ώρες ο Θανάσης Καρτερός, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα και εξ απορρήτων του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά δημοσίευσε ένα υβρεολόγιο εναντίον του “Γάμα”…χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο που στόχευε. Για τον Γάμα γράφει μεταξύ άλλων, αφού τον χαρακτηρίζει ψεύτη, συκοφάντη, δειλό και θρασύδειλο, ότι “έχει γίνει με τη μασέλα του σύμβολο της δημοσιογραφίας της αθλιότητας. Ή της αθλιότητας της δημοσιογραφίας”.

Οσοι διάβασαν προσεκτικά το κείμενο κατάλαβαν ότι αφορούσε τον δημοσιογράφο των Νέων Γιώργο Παπαχρήστο. Αλλωστε και ο ίδιος αυτό κατάλαβε, αφού σήμερα Παρασκευή γράφει στη στήλη του “Στίγμα” στα Νέα, ότι δημοσιεύει μια συγνώμη που του έστειλε στο παρελθόν η Αυγή, “αντί άλλης απαντήσεως σε απίστευτα εμετικό χυδαιογράφημα εις βάρος μου που φιλοξένησε στο προχθεσινό της φύλλο η άλλοτε σοβαρή εφημερίδα της ανανεωτικής αριστεράς”.

Ακολούθησε την επομένη νέα άρθρο στην Αυγή και πάλι, αυτή τη φορά εναντίον του Ηλία Κανέλλη, επίσης δημοσιογράφου της εφημερίδας Τα Νέα.

Που αφού τον περνάει γενεές 14, γράφει: “Ο Κανέλλης! Που δεν έδωσε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά του ποτέ για την αστική δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, να κάνει μαθήματα στην Αριστερά”. Και συνεχίζει: “Προσοχή όμως! Μας δίνει ο έξοχος δημοσιογράφος κι ένα έξοχο μάθημα για το πώς καλύπτουν την μπόχα και νοστιμίζουν τη δημοκρατία τους και τον Τύπο τους οι σημερινοί επικυρίαρχοι: με Κανέλλη!”

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ροή Ειδήσεων

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μανώλης Σιώπης • Tvkosmos

Το γεγονός ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό έκανε γνωστό ο Μανώλης Σιώπης. Ο μέσος της Αλάνιασπορ τόνισε ότι είναι ασυμπτωματικός, ενώ πλέον βρίσκεται σε...

“Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη και το έχουμε αποδείξει” (ΒΙΝΤΕΟ) • Tvkosmos

ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: "Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη και το έχουμε αποδείξει" (ΒΙΝΤΕΟ) • Tvkosmos Source link

Τα δύο σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων • Tvkosmos

Ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας το υπουργείο Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και της εκ περιτροπής διδασκαλίας Για τις 7 Σεπτεμβρίου...

“Aβάσιμοι οι ισχυρισμοί ότι το εμβόλιό μας δεν είναι ασφαλές” λέει η Μόσχα • Tvkosmos

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: "Aβάσιμοι οι ισχυρισμοί ότι το εμβόλιό μας δεν είναι ασφαλές" λέει η Μόσχα • Tvkosmos Source link