Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ 93,8

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ο επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίιυ” Μανώλης Γλυνός, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ 93,8 ο κ. Γλυνός, κατά τη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στην Αθηνα, του προτάθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου. Είναι πρόταση που του γίνεται καθημερινά και από πολίτες ανέφερε. Είναι νωρίς όμως ακόμα για μία τελική απόφαση, τονισε ο κ . Γλυνός που θα ασκεί για όλη την τρέχουσα θητεία τα καθήκοντα του ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε ερώτηση αν έχει συζητηθεί το θέμα με τον κ. Χατζηδιάκο, απάντησε αρνητικά.

Αναφορικά με τα όσα διαδίδονται για αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από στελέχη της παραταξής του, με αφορμή την επιστολή των πέντε συμβούλων του, για το θέμα της χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων, ο κ. Γλυνός παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η κίνηση αυτή…. και θα έπρεπε οι ανακοινώσεις να βγαίνουν συνολικά απ’ την παράταξη και όχι μεμονωμενα από συμβούλους, για να μην υπάρχουν σχόλια για διχόνοια της ηγετικής ομάδας της παράταξης.