Κλιμακώνεται συνεχώς η κόντρα ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο και τον υποψήφιο αντίπαλό του και επικεφαλής των Δημοκρατικών

Καθώς πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο οι αμερικανικές εκλογές, κλιμακώνεται συνεχώς η κόντρα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και στον Τζο Μπάιντεν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν χάνει ωστόσο την ευκαιρία να προσβάλει τον υποψήφιο αντίπαλό και επικεφαλής των Δημοκρατικών του κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Τα περισσότερα σχόλια του Τραμπ για τον Μπαίντεν είναι πάντα γύρω από την ηλικία του δεύτερου παρότι η διαφορά τους είναι μόλις τρία χρόνια. Ο Ρεπουμπλικάνος είναι 74 ετών και ο επικεφαλής των Δημοκρατικών 77 ετών.

Η χυδαία επίθεση Τραμπ σε Μπαίντεν

Ο Ντοναλντ Τραμπ ανάρτησε μία επεξεργασμένη προφανώς εικόνα που χρησιμοποιούν αστειευόμενοι οι επικροτητές του στο διαδίκτυο. Σε αυτή απεικονίζεται το πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν, στο σώμα ενός υπερήλικα, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο σε χώρο με πολλούς ακόμα ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας χρησιμοποιεί ένα λογοπαίγνιο σβήνοντας το γράμμα «P» από το «President» αφήνοντας σκέτη την φράση «Biden for Resident», το οποίο περιφραστικά σημαίνει «Μπαίντεν για τρόφιμος γηροκομείου».

pic.twitter.com/wJN4zv0y8O

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 14, 2020

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here