Αρχική Αθλητικά Αναδιάρθρωση με 14-0 αποφάσισαν στον ΕΣΑΚΕ • Tvkosmos

Αναδιάρθρωση με 14-0 αποφάσισαν στον ΕΣΑΚΕ • Tvkosmos

Οι ομάδες της Basket League αποφάσισαν με 14-0 την αναδιάρθρωση, που προβλέπει 16 συλλόγους στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Αυτό συνεπάγεται ότι το Λαύριο εξασφαλίζει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Από κει και πέρα το ζήτημα είναι αν θα ανέβει και τρίτη ομάδα από την Α2, ή θα παραμείνει και ο Ολυμπιακός, ακόμη και αν δεν κατέβει στα πλέι οφ.

Σχετικές Ειδήσεις

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, οι ομάδες της Basket League συμφώνησαν με απόλυτη πλειοψηφία (14-0) το σχέδιο της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, το οποίο προβλέπει 16 συλλόγους από τη νέα σεζόν και τον υποβιβασμό τεσσάρων από αυτούς στην Α2.

Η πρόταση είναι έτοιμη και στάλθηκε στην ΕΟΚ, η οποία και θα δώσει την τελική έγκριση για την υλοποίησή της. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα των πλέι-οφ και υποβιβαστεί, θα αντικατασταθεί από τον τρίτο της Α2. Η ΕΟΚ είναι αυτή που τελικά θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Δύσκολη και επικίνδυνη η Πλζεν» • Tvkosmos

Από Μ. Δ. 09:51 - 21/07/2019 Τελευταία Ενημέρωση 09:51 - 21/07/2019 Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης...

Ηλίας Τσέρκης: Η νέα κυβέρνηση θα προσπαθήσει να νομοθετήσει μία δικαιότερη οικονομική πολιτική για τη νησιωτική Ελλάδα

Τη βεβαιότητα ότι η νέα κυβέρνηση θα προσπαθήσει να νομοθετήσει μία δικαιότερη οικονομική πολιτική για τη νησιωτική Ελλάδα, εκφράζει σε συνέντευξή του προς την...