Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μάχονται με νύχια και με δόντια ν’ αυξήσουν τις ομάδες του πρωταθλήματος της Super League 1. Πιέσεις, από δω, πιέσεις από κει, και παρά το γεγονός ότι η διοργανώτρια στάθηκε στο ύψος της προστατεύοντας το προϊόν της, αυτοί επιμένουν ψάχνοντας πόρτες και παράθυρα για να χωθούν.

Η Super League 1, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που θα είχε η αύξηση των ομάδων, έθεσε βέτο στην όποια αναδιάρθρωση, επί ποινή μη έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Οι ιδιοκτήτες των επαγγελματικών ομάδων το ξέκοψαν σε όλους τους τόνους στους ερασιτέχνες παράγοντες της ΕΠΟ. Η υπόθεση έχει μετατεθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ο κίνδυνος θετικής απόφασης που θ’ δώσει το εισιτήριο συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης είναι μεγάλος. Βέβαια σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχουμε πρωτάθλημα με… μονό αριθμό ομάδων. Με 15 ΠΑΕ, κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό. Για γέλια και για κλάματα δηλαδή. Σα να γίνεται διοικητικό συμβούλιο Ομοσπονδίας ή Λίγκας με ζυγό αριθμό προσώπων. Παγκόσμια αποκλειστικότητα στη λογική του δώσε και μένα μπάρμπα.

Αφού θέλουν αναδιάρθρωση και μονό αριθμό ομάδων, για ν’ αναπνεύσει το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάρει τα πάνω του, μπορεί να γίνει και το άλλο στην… δική τους λογική. Να υπάρξει μείωση των ομάδων και να παίξουν 13 τη νέα σεζόν2020/2021 στη Super League 1. Τι λένε οι… Διακοφώτηδες περί τούτου;

 

Source link