Σε δηλώσεις προέβη η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια. 

«Σήμερα περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη», ανέφερε η Ιωάννα.

Δημοσιογράφος:  Δέχεστε τη συγγνώμη της;

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ

«Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη», ανέφερε ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας ,Νίκος Αλεξανδρής.

Ο Απόστολος Λύτρας, επίσης δικηγόρος του θύματος ανέφερε:  «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για την επόμενη Πέμπτη με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Source link

?timestamp=787361">

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here