Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Τελικά άλλη μια υπόθεση που ανέβασε σαν σκάνδαλο ο ΣΥΡΙΖΑ τους γυρίζει στα μούτρα.
Λοιπόν. Το έγγραφο του FBI που μιλάει για πλαστογραφία στην μετάφραση ο ΣΥΡΙZΑ, ήρθε το 2017.
Παραδόθηκε και μεταφράστηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς με προϊστάμενη την κατηγορούμενη τώρα Ε. Τουλουπάκη.
Εκεί σβήστηκαν όλα τα ονόματα και όχι μόνο του Λοβέρδου που στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και ξέρετε γιατί;
Γιατί ανάμεσα στα ονόματα υπήρχε και το όνομα του Ν. Μανιαδάκη που έλεγε το FBI ότι κατέθεσε στις ΗΠΑ ώς μάρτυρας εμπλεκόμενος στην υπόθεση.
Aυτό θα τίναζε στον αέρα όλη την σκευωρία Παπαγγελόπουλου, Τουλουπάκη και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Μανιαδάκης ήταν ένας από τους τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες που έβγαλαν στα μανταλάκια τους 10 πολιτικούς.

Αυτό απαγορεύεται από τον νόμο διότι δεν επιτρέπεται να ορίζονται προστατευόμενοι (κουκουλοφόροι) μάρτυρες άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ευτυχώς τα αυθεντικά αντίγραφα κατατέθηκαν από τους εμπλεκόμενους και τον Λοβέρδο προσωπικά.
Αυτά όλα συζητήθηκαν ερευνήθηκαν και στάλθηκαν στο σκαμνί Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη.

Όλη η ιστορία τώρα γίνεται για να καθυστερήσει η υπόθεση και να μην μπορεί να συγκροτηθεί το Ειδικό Δικαστήριο, διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα συνταξιοδοτούνται, ανώτεροι δικαστικοί και δεν θα υπάρχει ο αριθμός των ανωτέρων δικαστικών που απαιτείται και που ήταν κατα την διάρκεια των αδικημάτων.

Το μπαλάκι πλέον είναι στην Δικαιοσύνη που πρέπει επισπεύσει τις διαδικασίες και να μην καθυστερεί με ποταπές καταγγελίες…
Εάν δεν μπορέσει να συγκληθεί το Ειδικό Δικαστήριο λόγω τέτοιων καθυστερήσεων, θα είναι μεγάλο πλήγμα για το γόητρό της και δικαιολογημένα ο κόσμος θα χάσει την εμπιστοσύνη του.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να κάνει τίποτε περισσότερο και δεν πρέπει να κάνει, εκτός του να πιέσει τις υπηρεσίες για επίσπευση των διαδικασιών.