Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα αφήνει η Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Μύκονο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος με δήλωσή της απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα που ταξίδεψε στη Μύκονο και από εκεί επιτέθηκε στην Κυβέρνηση.

Η Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε πως ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται».

Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες.

Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την… προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή.

Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here