Αρχική Ελλάδα Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, Greece by Drone The big blue:...

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, Greece by Drone The big blue: Παραλίες Τόμος Β΄

Η αποθέωση του ελληνικού γαλάζιου μέσα από τις αριστουργηματικές φωτογραφίες του Κώστα Σπαθή συνεχίζεται. Ακόμη περισσότερο φως, ακόμη περισσότερη ομορφιά.

Η σειρά των υπέροχων, πολυτελών και συλλεκτικών λευκωμάτων «Greece by Drone» από τον κορυφαίο φωτογράφο Κώστα Σπαθή (@spathumpa) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή, μόνο στο ΘΕΜΑ.

Φωτογραφημένη από ψηλά, σε λήψεις συγκλονιστικές, που μόνο τα drone μπορούν να επιτύχουν, η Ελλάδα αποκαλύπτει τα μαγευτικά της κάλλη. Και αποδεικνύει γιατί είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο.

Το ΘΕΜΑ προσφέρει την εκπληκτική σειρά σκληρόδετων, μεγάλου σχήματος άλμπουμ «Greece by Drone». Αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου έρχεται το «The big blue: Παραλίες, Τόμος Β’». Μην το χάσετε!

Το μυστικό της φωτογραφικής τέχνης του χαρισματικού Κώστα Σπαθή δεν είναι ακριβώς μυστικό. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν κρύβει τίποτα: «Η γεωμετρία, η συμμετρία, η επαναληψιμότητα, τα μοτίβα και η μίνιμαλ αισθητική είναι βασικά χαρακτηριστικά στον τρόπο που φωτογραφίζω» λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σπαθής. Και εξηγεί περαιτέρω ότι «όλα αυτά προέρχονται από την επίδραση της αρχιτεκτονικής στη ζωή μου. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου όπου και αν βρίσκομαι, όπου και αν στέκομαι. Βλέπω τα πράγματα με μια πιο συμμετρική και γεωμετρική οπτική». Οπότε, το στοίχημα αφορά σε οποιονδήποτε θα τολμούσε να αντιγράψει την τεχνοτροπία του Κώστα Σπαθή: Τα συστατικά είναι δεδομένα όπως και η συνταγή. Είναι το μπλε της θάλασσας και το δυνατό φως της Ελλάδας, το παιχνίδι των χρωμάτων που αντικατοπτρίζονται στα γαλάζια νερά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και αναλόγως του καιρού ή της εποχής του χρόνου. Το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως, μπορεί να φέρει μόνο την υπογραφή του Κώστα Σπαθή.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ και τον δεύτερο τόμο της σειράς πολυτελών, σκληρόδετων λευκωμάτων «Greece by Drone – Τhe big blue: Παραλίες Τόμος Β’».

Source link

Ροή Ειδήσεων

Με τι θα βρεθεί αντιμέτωπη – από οικονομική άποψη – η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Στα επόμενα 4 χρόνια η Κυβέρνηση θα πρέπει να πληρώσει 81,47 δισ. τοκοχρεολύσια. Θα είναι αυτό εφικτό χωρίς αρνητικές επιπτώσεις για Οικονομία, δημόσιο χρέος...

Ποια θέση αναλαμβάνει ο Γκίκας Χαρδούβελης

Ο Γκίκας Χαρδούβελης, οικονομολόγος της Eurobank και πρώην υπουργός Οικονομικών, η Αικατερίνη Μπερίτση, πρώην εκπρόσωπος του ΤΧΣ στην Τρ. Πειραιώς, και ο Αβραάμ Γούναρης,...

Οι εντυπωσιακές κυρίες του Κοινοβουλίου και η γυναίκα μυστήριο (φωτο)

Οι εντυπωσιακές κυρίες του Κοινοβουλίου και η γυναίκα μυστήριο (φωτο) ΑρχικήΠολιτικήΟι εντυπωσιακές κυρίες του Κοινοβουλίου και η γυναίκα μυστήριο (φωτο) Source link