Ολοένα και περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης που αφορά την αποπλάνηση ενός 13χρονου από την 36χρονη καθηγήτριά του. 

Τα στοιχεία που “καίνε” την 36χρονη συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της, στα οποία δείχνει την δράση της.

Έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία και ερωτοτροπούσε με τον 13χρονο

Η 36χρονη κατάφερε να πείσει τον 13χρονο για τα… αισθήματά της, απέκτησε επιρροή πάνω του με αποτέλεσμα το ανήλικο παιδί να μην μπορεί να της αντισταθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή καθηγήτρια «έκλεινε» δωμάτια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και ερωτοτροπούσε με τον 13χρονο, ενώ διαχυτικές στιγμές είχε μαζί του τόσο στο αυτοκίνητό της, όσο και κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων που του παρέδιδε στο σπίτι του.

Του είπε θα είναι ζευγάρι όταν ενηλικιωθεί

Η καθηγήτρια, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού, φέρεται να είχε πείσει τον 13χρονο ότι μόλις ενηλικιωθεί θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί ως κανονικό ζευγάρι. Εκτός από ιδιαίτερα μαθήματα η νεαρή φιλόλογος που κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, είχε απασχοληθεί στο παρελθόν και σε εκπαιδευτικές δράσεις σε δήμο της Αττικής με μικρούς μαθητές.

Η καταγγελία από την μητέρα του 13χρονου

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του 13χρονου μαθητή η οποία εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με την φιλόλογο. Η μητέρα του μαθητή της β’ γυμνασίου, προχώρησε σε καταγγελία, με την φιλόλογο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το Mega η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο. Όπως αναφέρει το κανάλι, επικαλούμενο δικαστικές πηγές, ευρήματα υπάρχουν και στο κινητό του 13χρονου όπου είχε κάνει σχετικές εκμυστηρεύσεις για τις συνευρέσεις με την καθηγήτριά του.

Source link