Προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου και της μόδας έδωσαν χθες το «παρών» στο ντεφιλέ του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 – μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό – παρακολούθησαν από τις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου 400 προσκεκλημμένοι, εκ των οποίων οι 200 καταφθάσαν στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό.

Την εκδήλωση παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου και η γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ.

Ανάμεσα στους τετρακόσιους προσκεκλημένους ήταν επίσης διεθνούς φήμης μοντέλα και ηθοποιοί αλλά και Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Από τις πρώτες θέσεις το ντεφιλέ παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Ευγενία Νιάρχου, η Άννα Βίσση, ο Πιερ Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό, με τη σύζυγό του Μπεατρίς Μπορομέο, η οποία είναι πρέσβειρα του οίκου Dior, η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου και ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

To ντεφιλέ του Dior παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Αννα Βίσση, ο Λάκης Γαβαλάς, η Βίκυ Καγιά, η Αντζελα Γκερέκου και η Βανα Μπάρμπα.

Πηγή: kathimerini.gr

Source link